Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ispanak
Yapraklarý solgun ýspanak görmek gam ve kedere, Ispanaðý salata yahut zeytinyaðlý yemek olarak hasta için þifaya delalet eder.

Yeþil ve güzel ise zenginlik, bol para, servettir. Piþmiþ ýspanak yemek ise harcamaktýr.

Rüyada ispanak görmek gam ile, bir rivayete göre, hasta için sifa ile tabir olunur. Ispanak aldigini veya pismis olarak yedigini gören kedere duçar olur. Eger rüya sahibi hasta ise sifa bulur. Bazilarina göre: Rüyada ispanak görmek saglikla yorumla-nir. Rüyasinda ispanak yemegi yedigini gören, hasta ise iyilesir, borcu varsa borcunu öder, esi hamile ise bir çocugu olur. Çarsidan yesil ispanak aldigini gören murada erer. Bir baska rivayete görede: Bir adamin rüyada ispanak yedigini görmesi, hastaligindan sifa bulacagina veya herhangi bir maddi sikintidan kurtulacagina isarettir.

Rüyada taze yeþil ýspanak bol para, kazanç, zenginlik ve servet sahibi olarak yorumlanýr buna karþýn piþmiþ ýspanaðý yemek para harcamak olarak yorumlanýr.

Rüyada ýspanak yediðini görmek; muradýnýza ereceðinize iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007