Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ihlamur
Eþ ve dostlarla iyi geçinmeye, insanlarla münasebetinde yumuþak davranmaya ve hoþ geçime delalet eder.

Rüyada ýhlamur içmek pek iyi sayýlmaz. Saðlýkla ilgili olumsuzluktur. Aðaç olarak ýhlamur ise aileden gelen mal ve servettir.

Rüyada ihlamur görmek, genellikle hayra yo-rumlanir. Bir yerde ihlamur içtigini gören, hasta ise iyilesir, yolcu bekliyorsa yolcusu gelir. Limonlu ihlamur içtigini gören, umulma-dik bir zamanda bir yerden müjdeli bir haber alir veya eline bir pa-ra geçer. Rüyada çiçek açmis bir ihlamur agaci görmek, evlilik yolunda atilacak adimin iyi bir sonuç verecegine isarettir. Rüyada ihlamur agaci bolluk ve berekete delalet eder. Bir baska rivayete görede: Ihlamur içtigini gören kimse hasta ise iyilesir. Sikinti içinde ise sikintisindan kurtanr.

Rüyada ýhlamur görmek; rahat hayat sürmeye ve kazançlý iþlere girmeye, ýhlamur içmek; hasta dostlarýnýzý ziyaret ederek onlarý mutlu etmeye, ýhlamur aðacý görmek; kazançlý bir iþe girmeye iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007