Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Ýçmek
Süt, su, bal ve diðer þeylerin þerbetini içmek fýtrat güzelliðine, ilim ve hidayete, manevi zevklere ve ibadet hazzýna, Ýnsana ferahlýk veren soðuk meþrubat ve su içmek helal mala, Kaplýcada sýcak su içmek þifaya, kaplýca dýþýndaki yerlerde sýcak su içmeek gam ve kedere delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Ilýk, Ýçki Ýçmek.)

Hem iyiye hem de kötüye yorumlayan vardýr. Ýyi yoruma göre kazancý; kötü yoruma göre ise hastalýðý belirtir.

Rüyada su içmek mutluluðun iþaretidir. Sarhoþ olana kadar alkol içmek, kendinize hakim olamayacaðýnýza ve kaza geçirme tehlikesi yaþayacaðýnýza iþarettir.

Rüyada içmek ibadetle yorumlanir, içinde ne oldugunu bilmeden bir kaptan veya bir testiden bir sey içen hayati boyunca Allah'in yolundan ve emirlerinden ayrilmaz. Altin bir kaptan su veya tatli bir serbet içtigini görmek, kedere; gümüs kap-tan içmek ise nese ve sevince delalet eder. Bir çesmeden veya bir kaynaktan avuçlariyla su içen, dünya ve ahirette mutlu olur. Bir dereden su içen, bir yolculuga çikar; denizde tuzlu su içtigini gören hastalanir. Rüyada bir cam bardaktan ayran veya soda içtigini görmek kendisine ait bir evcil hayvaninin doguracagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada ne oldugu belirsiz ve tatli bir seyi içmek veya güzel ve tatli bir su içmek, ilim ve hidayete tarikat sahipleri için, ruhani zevk ve sefaya isaret eder. Rüyada sabahleyin soguk ve tatli su içtigini gören kimse helal mala kavusur. Bu rüya sicak su içmek itiyadi olan kimsenin disindakiler hakkinda hayirdir.
    BlueSash.NET 2001-2007