Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask EÄŸlence msn Messenger Åifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aşk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falı)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüğü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Gem
Ãþte tedbirli olmaya, malýn zekatýna ve mali durumla ilgilenen kimseye, Gem vurulmuþ eyerli ata binmek ehil olanlar için yöneticiliðe, dierleri için iþi sevk ve idarede baþarýlý olmaya, Atýn geminin yere düþmesi iþlerin bozulmasýna, Kendi aðzýna gem vuruulmuþ görmek gereksiz sözlerden kaçýnmaya ya da sözüne itibar edilmemeye delalet eder.

Rüyada gem görmek, meslek sahibi için tedbirli olmaga ve malca kuvvete isaret eder. Rüyada semer vurulan ata gem ile bindigini gören kimse, bir vilayete vali olur. Gem ve gögüslügün bezeksiz olmasi, o kimsenin mütevazi ve içinin disindan hayirli olmasina isaret eder. Rüyada kendi agzina gem vuruldugunu gören kimse, bos seylerden dilini muhafaza eder ve kendisini selamette tutar. Eger bu rüyayi görenin diger bir kimse ile mahkemesi varsa, getirdigi deliller bosa gider. Bir kimse rüyada atinin geminin kesildigini görse, o kimsenin atma bakan seyisi ölür. Gem, atin isaret ettigi kimsenin namusuna, bazen de onun malini muhafaza eden zekatina isaret eder. Rüyada kendi atinin geminin düstügünü veya dinden gittigint gören kimsenin, isleri perisan olur ve durumu bozulur. Ya da izzet ve namustan yoksun bir kadin onun nikahi altinda bulunur. Bir kimse rüyada kendisine gem vuruldugunu görse, günah islemekten men'edilir. Bazen de bu rüya oruç tutmaga isaret eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007