Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Geçit
Dar geçit, insanýn dünyada yaptýðý hayýr ve þerden ne varsa, bunlarla varýlacak Cennet yahut Cehenneme, Karanlýk ve sarp geçit sýkýntýya, karþýlaþýlacak zorluklara yahut kötü amel iþlemekte ýsrar etmeye ve bunun sonucu uðranýlacak azaba, Aydýnlýk ve kolaay geçit, cemaatten ayrýlmamaya, istikamek üzere olmaya ve bunun sonucu ulaþýlacak saadete delalet eder. Geçitten rahatça geçtiðini gören bir zorluðun üstesinden gelir. Kötürüm yahut hasta birinin geçitten geçmesi durumunun düzelmesine, Yüksek dað üzerindeki geçit zorluktan sonra gelecek kolaylýða delalet eder.

Hayatýn beklenmedik biri yüzünden deðiþeceðine iþaret eder. Geçitin durumuna göre deðerlendirilir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek zorunda bulundugunuzu ve oradan bin bir zorlukla geçtiginizi görmeniz, çok zor ve halli mümkün olmayacak gibi görünen bir isinizin basari ile so-nuçlandigini göreceginize, ve bu suretle islerinizin yolunda gidecegine delalet eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007