Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ganimet
Malda berekete, beklentilerin gerçekleþmesine, sevinç ve sürura, Bulduðu ganimetin beþte birini zekat olarak vermek beþ vakit namazý muntazaman kýlmaya delalet eder.

Rüyasýnda kendisini bir savaþ sonunda ganimet almýþ olarak gören kimsenin baþýndan talihsiz bir aþk macerasý geçecek ve bu nedenle uzun yýllar üzüntü çekecek demektir.

Rüyasinda kendisine beklemedigi bir yerden bir ganimet düstügünü görmek tüccar ise zarar edecegine, memursa isinden ayrilacagina, halktan biri ise, isinin bozulacagina delalet eder.Ibn-i Sirin'e göre; rüyada ganimet görmek, eger yabanci bir milletin mali ise, hayra, Islam mali ise, zarar ve ziyana isarettir. Islam askerlerinin yabanci memleketlerden elde ettikleri büyük ganimet ile geldigini görmek, ucuzluk ve bereketle, yabancilarin Islam memleketlerinden ganimet aldiklarini görmek yokluk ve bela ile yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ganimete erismek, rahatlik, sevinç, rizik, arzuya erismek, malin bereketli olmasina isaret eder. Bahusus o ganimet malinin beste birini Allah (C.C.)'in rizasi için vermisse.
    BlueSash.NET© 2001-2007