Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Fuar
Rüyasýnda bir fuarda gezdiðini görmek hayatý çok kýsa süre içinde deðiþeceðine iþarettir. Parlak, neþeli, hareketli bir fuar bütün sýkýntýlarýn geçeceðine yorumlanýr.

Ýþlerin kolaylaþacaðýna, hayatýnýn deðiþeceðine iþaret eder.

Rüyanizda bir fuar gezmekte oldugunuzu görmek, talihinizin artik tamami ile açildigina, bundan sonra islerinizde dev adimlarla ilerleyerek bol kazançlar elde edeceginize delalet eder. Fuarda bir esya satin aldiginizi görmek, çok iyi bir mevkie yükseleceginize isarettir.

Rüyasýnda bir fuar alanýnda gezdiðini gören kimsenin hayatý çok kýsa süre içinde deðiþir. Fakat fuar kalabalýk gürültülü ise o kiþinin belirli deðiþiklikleri yapabilmesi için uðraþmasý gerekir. Parlak, neþeli, hareketli bir fuar her þeyin kolaylaþacaðýna iþaret eder.

Rüyasýnda bir fuar alanýnda gezdiðini gören kimsenin hayatý çok kýsa süre içinde deðiþir. Fakat fuar kalabalýk gürültülü ise o kiþinin belirli deðiþiklikleri yapabilmesi için uðraþmasý gerekir.
    BlueSash.NET 2001-2007