Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Fýrýncý
Ýnsanlara hizmet eden varlýk sahibi bir kimseye, Fýrýncý çocuk, sevgili, merhametli yönetici, korkudan emniyet ve mal bolluðuna delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Ekmek.)

Rüyada firinci görmek mahalle muhtari gibi halkin islerine bakan biri olarak yorumlanir. Rüyada bir firinci ile konustugunu görmek mahalle için hayirli bir yer yapmak istegine isarettir. Firinci ile kavga ettigini görmek, o yerde aleyhinde bazi dedikodularin yapildigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen firinci, halkin islerine vakif bir kimseye isaret eder. Bazen finnciyi görmek, kaçmaya ve uzaklasmaya, bazen de nesli çok olan bir adama isaret eder. Firinciyi görmek, bekar için evlenmeye, evliler için de evlada isaret eder. Bazen de hizmetçisine, namaz kilmamaya, ibadet ve taati boslamaya, üzüntü, keder ve fakirlige isaret eder.
    BlueSash.NET 2001-2007