Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Fýrýn
Tandýr ve fýrýn gibi þeyler, kiþinin malýný muhafaza ettiði sandýða, mahzene, kasaya ve diðer þeylere, Ýnsanýn eþi ve çocuklarýna, Mahalle fýrýný insanlarýn topluca sahip olduklarý müþterek dünyalýða, Fýrýn yahut tandýrý kýzdýrmak menfaat ve kazanca, Kýþþ mevsimi fýrýn aðzýna yakýn durmak yahut tandýrýn karþýsýnda oturmak rahatlýða, Fýrýn ve tandýr ateþinden tacil olduðunu yahut bir yerinin yandýðýný görmek dünyalýktan yahut birinden gelecek sýkýntýya, Fýrýna hamur götürüp onu piþirmek hastalýktan kurtulmaya, ihtiyaçlarýn karþýlanmasýna, Fýrýn kürekçisi öðretmene yahut okulda çalýþan hademeye delalet eder.

Güzel bir aile yaþamýnýz olacak ve çok sayýda çocuðunuz olacaðýna yorulur.

Güzel bir aile yaþamýnýz olacak ve çok sayýda çocuðunuz olacaðýna yorulur.

Sýcak bir fýrýn, güzel bir aile hayatýnýn iþaretidir. Fýrýnda yemek piþirdiðinizi gördüyseniz, geçici bir sýkýntý yaþayacaðýnýz anlamýna gelir.

Bolluk, bereket, kýsmettir. Fýrýn temizse çok iyidir, sýcak ve pis ise kýsmette sýkýntý olacaðýna iþaret eder.

Rüyada firin görmek mahalle ve ev halkina yorum-lanir. Bir rivayete göre, firin evin kileri olarak da tabir edilir. Ma-halle veya çarsi firinini görmek, mahalle halki tarafindan sevilip takdir edildigine; onlarin kendisine ve ev halkina karsi gösterdik-leri ilgiye delalet eder. Çarsi firinindan ekmek aldigini görmek, çocuklarinin okullarinda iyi bir sekilde okuyup yetistiklerine alamettir. Bir firin yaptirdigini görmek, mahalle halki için, onlarin adina o yerde bir irfan veya saglik ocagi açilmasi için çalistigina;bir firinci ile konusup sohbet ettigini görmek, bir ilim adami ile mahalle yararina bazi konusmalar yaptigina; firinin yandigini ve-ya kendisi tarafindan yakildigini görmek, o yerde mahalle halki yararina bir yesil alan veya çocuk bahçesi açilacagina; firina odun tasiyip istif ettigini görmek, mahalle halkindan bir is için yardim görecegine isarettir. Firinda hamur yogurdugunu görmek, yaptigi bir isten dolayi büyük bir kazanç elde edecegine; bu hamurdan ekmek pisirdigini görmek, mahalle yararina hayirli bir is için para harcayacagina delalet eder.

Güzel bir aile hayatýnýz olacaðýna ve birçok çocuðunuz olacaðýna iþarettir.

Güzel bir aile hayatýnýz olacaðýna ve birçok çocuðunuz olacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET 2001-2007