Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Fener
Fener rüyalarý iyi sayýlýr. Elinde yanan bir fener bulunan kiþi, sýkýntýya düþüren sorunlardan kurtulmak için bir fýrsat yakalayacaktýr. Fener aniden sönerse kiþi duygularý nedeniyle hataya düþecektir. Rüyada sürekli devamlý yanan deniz feneri görmek akýlda olmayan bir maceraya atýlmak demektir.

Fener rüyalarý iyi sayýlýr. Elinde yanan bir fener bulunan kiþi, sýkýntýya düþüren sorunlardan kurtulmak için bir fýrsat yakalayacaktýr. Fener aniden sönerse kiþi duygularý nedeniyle hataya düþecektir. Rüyada sürekli devamlý yanan deniz feneri görmek akýlda olmayan bir maceraya atýlmak demektir.

Güzel arkadaþlar edineceðinizin ve mutluluðu yakalayacaðýnýzýn iþaretidir. Sýkýntýlý günlerinizi geride býrakacaksýnýz ve herþey güzel olacak demektir.

Umut, aþkta ve iþte fýrsat, sorunlardan kurtulmak için fýrsattýr.

Rüyada fener görmek aydinlik günlere yorumla-nir. Elinizde bir fener oldugu halde gece bir yere gittiginizi gör-mek, para kazanmak için yeni bir is aradiginiza delalet eder. Fe-ner gündüz gibi aydinlik yapiyor ve etrafi tipki gündüz gibi aydinlatiyorsa, bol bir kazanca sahip olacaginiza; önünüzü ancak göre-bilecek kadar aydinlik veriyorsa, gireceginiz bir iste ne kar ve ne de zarar edeceginize; yolda giderken feneriniz sönerse ve tam bir karanlik içinde kalirsaniz zarar edeceginize delalet eder. Baska birinin elindeki fenerle sizin yolunuzu aydinlattigini görmek, o adam araciligi ile çok para kazanacaginiza isarettir. Bazilarina göre: Rüyada fener gören ehil ise, büyük bir mevki sahibi olur,Halktan biri ise bir çocugu dogar. Fenerin sönmesi ve-ya söndürülmesi,memur ise azline halk için ise nimetinin eksilmesine delalet eder. Rüyada bir çok fenerler görmek, saygi ve iti-barinin ve serefinin artmasina,bir rivayete göre dininin kuvvetine isarettir. Bir sehirde bir çok fenerlerin yakilmis oldugunu ve seh-rin donatilmis oldugunu görmek, o memlekette adaletin geçerli olduguna, halkinin bolluk ve bereket içinde geçimlerini saglamak-ta olduklarina delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada parlak yanan bir fener görmek seref ve saadete, evlenmeye, kazanç ve kara isaret eder. Isigi olmayan fener, hastaliga, islerin zorluguna isaret eder.

Genel olarak fener rüyalarý iyi sayýlýr. Elinde yanan bir fener olan kiþi, kendisini düþündüren sorunlardan sýyrýlmak için hemen bir fýrsat bulacaktýr. Fakat fener yanmýyorsa insan bir süre bocalayacaktýr. Eldeki fener birden sönerse o insan duygularý yüzünden yanýlgýya düþecektir. Rüyada devamlý çakan bir deniz feneri gören hiç aklýnda olmayan bir maceraya atýlacaktýr. Genel olarak fener rüyalarý iyi sayýlýr. Elinde yanan bir fener olan kiþi, kendisini düþündüren sorunlardan sýyrýlmak için hemen bir fýrsat bulacaktýr. Fakat fener yanmýyorsa insan bir süre bocalayacaktýr. Eldeki fener birden sönerse o insan duygularý yüzünden yanýlgýya düþecektir. Rüyada devamlý çakan bir deniz feneri gören hiç aklýnda olmayan bir maceraya atýlacaktýr.

Genel olarak fener rüyalarý iyi sayýlýr. Elinde yanan bir fener olan kiþi, kendisini düþündüren sorunlardan sýyrýlmak için hemen bir fýrsat bulacaktýr. Fakat fener yanmýyorsa insan bir süre bocalayacaktýr.
    BlueSash.NET© 2001-2007