Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Felç
Felç hastalýðýnhdan kurtulduðunu görmek günahtan kaçýnmaya, daha önce iþlenen günahlarý telafi edecek hayýrlý iþler yapmaya, zorluktan ve sarsýcý durumlardan sonra huzur ve mutluluða; hayýrlý iþlerde baþarýya, Beyin felci olduðunu görmek akýl ve hafýza aazalmasýna, dilinin felç olduðunu görmek gybet ve dedikodu yapmaktan kurtulmaya, el ve kol felci yardým ve iyilik yapma imkanlarýnýn azalmasýna, kalp felci ibadet ve zikirden uzaklaþmaya, bacak felci iþlerin sonununun arzu ettiði gibi olmayacaðýna delalet eder.

Felçin olduðu organlara göre yorum yapýlýr. Kiþinin olaylar karþýsýnda çaresiz kalacaðýna, þartlarýn deðiþeceðine iþaret eder. Dikkatli olunmalýdýr.

Rüyada hafizasinin felç oldugunu gören aklini kay-beder. Dilinin felce ugradigini gören, yalan, iftira ve agir söz gibi seylere muhatap olmaktan kurtulur. Kolunun veya elinin felç ol-dugunu görmek dünyada yardimdan yoksun kalacagina isarettir. Kalbinin felce ugramasi dînî vazifelerini yapmadigina; bacaklarinda felç görülmesi islerinin bozulacagina; felç illetinden kurtulup iyilestigini görmek, dünya ve ahiret islerinde hayirli basarilar elde edecegine delalet eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007