Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Evrak
Genç bir erkeðin rüyada, senet veya evrak imzalamasý; derin bir üzüntüye veya lüzumsuz yere mektup yazmasýna, büro þefi veya amir bulunan bir kimsenin bu rüyayý görmesi güvenilmeyen bir memur olduðuna, bir eve taþýnmaya ve bu evden memnun olmayacaðýna; senet veya evrak lekeli ise, bir tuzak hazýrlandýðýna iþarettir.

Genç bir erkeðin rüyada, evrak imzalamasý; hüzne veya boþ yere mektup yazmasýna yorulur. Rüyayý göre þef veya amir ise rüyayý görenin güvenilmeyen bir memur olduðuna iþarettir. Evrak lekeli ise, bir tuzak hazýrlandýðýnýn haberidir.

Rüyada evrak görmek, üzüntü ile tabir olunur. Rüyada bazi evraki inceledigini veya dosyaladigini görmek, bazi hükümet isleri için belgeler hazirlamak zorunda olduguna, bazi evraki imzaladigini görmek, hükümetteki islerinin kolaylikla sonuçlanacagina delalet eder. Rüyasinda bir büronun sefi veya müdürü oldugunu ve kendisine getirilen bazi evraki inceledigini görmek, mahkemede veya hükümetteki islerinin iyi sekilde sonuçlanacagina delalet eder. Salimî'ye göre; rüyada kendisini evrak arasinda onlari ince-lerken görmek islerinin içinden çikilmaz derecede karisik olduguna, bir evraki imza ettigini görmek, eger bir dairede memur ise, orada daha üst bir makama geçecegine, eger ticaret yapiyorsa, karli bir anlasmaya imza koyacagina, eger halktan biri ise, devlet dairesindeki bir isinin tamamlanacagina delalet eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007