Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Erik
Mevsiminde görülen erik bir yitiðin bulunmasý yahut rýzka, Hastanýn erik yemesi þifa bulmasýna, Mevsimi dýþýnda görülen erik üzüntü, keder ve hastalýða delalet eder.

Rüyada erik görmek, hiç beklemediði bir yakýnýn ihanetine uðrayacaðýna iþaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiði yorumu yapýlýr. Erik toplamak emellerinize ulaþamayacaðýnýzý bildirir.

Olgun erikler mutluluðun iþaretidir. Rüyada erik topladýðýnýzý gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleþtirebileceðiniz anlamýna gelir.

Aðaçta görülen erik, zenginliði haber verir. Eriðin rengine ve güzelliðine göre yorumlanýr.

Rüyada ve mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eger tatli ise eline mal geçecegine isarettir. Rüyada erik yedigini gören eger hasta ise iyilesir, isi bozulmus ise düzelir. Bir baska rivayete görede: Vaktinde görülmesi riziktir. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalik yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasinda erik yedigini görse hastaligi iyilesir.

Olgun erikler mutluluðun iþaretidir. Erik topladýðýnýzý görürseniz, hayallerinizi gerçekleþtireceðiniz anlamýna gelir.

Olgun erikler mutluluðun iþaretidir. Erik topladýðýnýzý görürseniz, hayallerinizi gerçekleþtireceðiniz anlamýna gelir.
    BlueSash.NET© 2001-2007