Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Engel
Duvar, kapý, set, uçurum veya yüksek bir yer gibi aþýlmasý, oldukça güç olan engelleri görmek; onun en büyük emel ve maksadýna eriþmesi demektir ki bir çok zorluklara uðrayýp en sonunda baþarý kazanacaðýna iþarettir.

Rüyada bir engelin aþýlmasý, kiþinin en büyük amacýna muradýna ermesi demektir. Tüm sorunlara karþý en sonunda baþarýlý olacaðýna yorumlanýr.

Rüyada görülen engellerin gerçek hayatla ilgisi vardýr. Engelin þekline göre yorumlanmalýdýr.

Rüyada size birisinin bir is hususunda engel oldugunu görmek, bir dostunuzun size yardima hazir olduguna, bir uçurum kenarinda gezmenize engel olan birini görmek, bir tehlike ile karsi karsiya oldugunuza ve bu hususta bir tanidiginizin sizi o tehlikeden kurtaracagina delalet eder. Rüyada hendek, nehir, duvar, kapi ve benzeri geçilmesi ancak bir araçla mümkün olan bir seyle karsilastiginizi görmek, maksadinizin elde edilmesi için mutlaka onu asmak isteginize delalet eder. Bu engellerden birini astiginizi görmek o maksada ulasacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada duvar, set, uçurum ya da yüksek bir yer gibi asilmasi güç, olan engelleri görmek, rüya sahibinin bir çok zorluklardan sonra maksadina kavusacagina isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007