Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Elmas
Elmasçý görmek dindar, ilim ehli birine delalet eder. (Ayrýca Bakýnýz; Pýrlanta.)

Rüyada elmas görenin talihi yolunda gidecek demektir, elmas gören kadýn ise zengin ve kültürlü bir erkekle evlenecek, erkek ise anlayýþlý, duygulu bir kadýnla evlenecek demektir.

Rüyada elmas þansýn iyi olduðuna yorulur. Elmas gören kadýn ise varlýklý ve bilgili biriyle; erkek ise anlayýþlý, duygusal biriyle evlenecek anlamýndadýr.

Rüyada elmas görmek, zenginliðin ve saygýnlýðýn iþaretidir.

Evlilik, aþk, yuvada huzur ve mutluluktur. Parlaklýðýna ve büyüklüðüne göre deðiþir.

Rüyada elmas görmek magrur ve kibirli, görünüsten baska hiç bir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterise meyyal bir kadinla yorumlanir. Bir elmas yüzük alip parmagina taktigini gören, böyle bir kadin ile evlenir. Yüzügü parmagindan çikarip birine verdigini gören, karisini bosar, lekesiz parlak tas, güzel kadina, lekeli donuk elmas ise çirkin kadina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada elmas görmek magrur, kibirli, görünüsten baska hiç bir meziyeti olmayan, gösterise yönelen bir kadina isarettir. Bir elmas yüzük alip parmagina takdigini gören, böyle bir kadin ile evlenir.

Zenginliðin ve saygýnýn iþaretidir.

Zenginliðin ve saygýnýn iþaretidir.
    BlueSash.NET© 2001-2007