Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Elma
Evlada, kiþinin dünyalýðýna yahut temiz yüzlü, temiz yürekli insanlara, Tatlý elma yemek helal rýzka, ekþisini yemek üzüntüye yahut þüpheli kazanca ya da baðýrýp çaðýrmaya, Elmayý ýsýrmak kazanç, fayda ve menfaate, Elma hediye edilmesi arzusuna nail olmaaya, Sayýlý elma mahdut miktardaki paraya, Elma toplamak, asil ve cömert birinden dünyalýða, Ev veya mescid gibi yerlerde elmayý koklamak kadýn ve eerkek için evlenmeye, Elma aðacý kiþiye yakýn olan müslüman kardeþine, Elma fidaný dikmek bir yetimin bakým ve terbiyesini üstlenmeye delalet eder.

Elma görmek ne þekilde olursa olsun, talihinizin her iþte yaver gideceðini ifade eder. Aðaçta elma görmek, yakýnda tatlý haber alacaðýnýza, masa üzerinde elma görmek, sosyal hayattaki nüfus ve itibarýnýzýn gittikçe artacaðýna, elma yemek hazýr planlarýnýzýn baþarýya ulaþacaðýna iþaret eder, rüyada elmalý pasta veya çörek yemek, bir yarýþmada derece alacaðýnýza, rüyada elma almak karlý bir iþe para yatýracaðýnýza iþarettir. Rüyada aðaçtan düþen elmalar görmek talihinizin önünüze bir çok fýrsatlar çýkartacaðýna ve sizin bunlardan istifade etmesini bileceðinize iþarettir. Bahar açmýþ elma aðaçlarý görmek tatlý ve mutlu rüyalarýnýza hiçbir þeyden ve kimseden zarar görmeyeceðinize iþarettir. Bir elma aðacýnýn altýnda dinlendiklerini gören sevgililer ise mutlu bir evlilik yapacaklar ve sürekli mesut yaþayacaklar demektir.

Elma barýþýn, bolluðun, bereketin, ve paranýn iþaretçisidir. Rüyada elma görmek her iþte þansýnýzýn sizinle beraber olduðunu ifade eder. Elma aðacýnýn altýnda dinlenmek sevgili ile mutlu bir evlilik yaparlar ve bu evlilik mutluluk getirir anlamýndadýr. Masa üzerinde elma görmek, çevreniz geniþleyecek ve çevrenizden saygý göreceksiniz demektir. Elma yemek uygulamaya koyduðunuz planlarýnýzýn olumlu sonuçlarýný alacaksýnýz anlamýndadýr. Rüyada elmalý bir þey yemek bir müsabakada ilk üçe girmeye iþarettir. Rüyada elma almak kar getirecek bir iþe yatýrým yapacaðýnýn haberidir. Rüyada aðaçtan düþen elmalar görmek önünüze çok sayýda güzel fýrsat geleceðine iþarettir. Aðaçta elma görmek, yakýn zamanda güzel bir haber alacaðýnýz anlamýndadýr. Elma yeþil, ham, ya da çürükse, gerçekleþmesini istediðiniz hayallerinin olamayacaðýný bildirir.

Elma, barýþ, bereket, para ve þansýn iþaretçisidir. Fakat elma çürümüþ veya tamamen olgunlaþmamýþsa planlarýnýzý gerçekleþtiremeyeceðiniz anlamýna gelir.

Kýsmet, bolluk, baþarýdýr. Elma güzel ise kýsmet çok iyidir, kötü ise kýsmet kötüdür. Elmanýn þekline ve rengine göre de yorumlanýr. Elma aðacý, hayýrlý, iyi huylu akrabadýr.

Rüyada elma görmek, eger rengi yesil ise evlada, kirmizi ise bir büyük tarafindan gelecek menfaate, eger rengi beyaz ise ticaretten gelecek kara, sari ve lezzeti de eksi ise, hastaliga ve kuvvetsizlige isarettir. Rüyasinda bir elmayi ikiye böldügünü görmek iki ortak veya kari ile koca arasinda ayriliga isarettir. Agacindan kirmizi bir elma koparip yedigini görmek bir kiz evladi olacagina delalet eder. Rüyada kendisine bir eksi elmanin verildigini görmek düsmanliga, tatli bir elmanin verildigini görmek ise dostluga yorumlanir. Rüyada elma görmek ve yemek (tatli olmak sartiyla) bütün yorumcular tarafindan daima hayra ve mala yorumlanmistir. Bir baska rivayete görede: Rüyada elma görmek, evlada isarettir. Elma, kisinin hizmeti ve arzu ettigi seydir ki, tabir de bu istikamettedir. Mesela, rüya sahibi tüccar olursa, gördügü elma onun ticaret ve kazanci, ziraatçi ise, ziraati ile tabir edilir. Kendisine bir elma geldigini veya elmayi verdigini görse arzu ve istegi kadar bir seye isarettir. Bazi tabirciler, tatli elma helal rizk, eksi elma haram rizktir, demislerdir. Elma agaci, insana yakin mü'min bir kimsesidir. Bundan dolayi bir kimse elma agaci ektigini görse, bir yetim büyütür. Elma yedigini gören, insanlarin baktigi bir mali yer. Elma topladigini görse, medhedilmeye layik, serefli ve aziz bir kimseden mala erisir. Sayili elma, sayili paraya isarettir. Mescidde elma kokladigini gören, evlenir. Tabir, kadin için de böyledir. Günah islenen bir mecliste kadinin elma kokladigini görmesi, halkin diline düsüp kötü söhret kazanmasina isarettir. Bir kadin, taniyip bildigi yerde elma yedigini görse, güzel bir çocuk dogurur. Rüyada elmayi isirmak, hayir ve ihsana, kazanca, faideye ve menfaate kavusmaktir. Elma, dostlarla da tabir edilir. Bazi tabirciler, elma yedigini gören kimsenin bir düsmani olur, dediler. Elma çok sehvete de isarettir. Eksi elma daginikliga, zararlara, baginp çagirmaya, eksi elma agaci da yine bagirma ve feryad etmeye isarettir.

Hayalleriniz gerçekleþecek. Elma barýþýn, bolluðun, bereketin ve paranýn iþaretçisidir. Elma yeþil, ham, ya da çürükse, gerçekleþtirmek istediðiniz planlarýnýzý gerçekleþtiremeyeceksiniz.

Hayalleriniz gerçekleþecek. Elma barýþýn, bolluðun, bereketin ve paranýn iþaretçisidir. Elma yeþil, ham, ya da çürükse, gerçekleþtirmek istediðiniz planlarýnýzý gerçekleþtiremeyeceksiniz.
    BlueSash.NET© 2001-2007