Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Eczane
Eczane kitabevine, ilim neþreden kuruluþlara delalet eder.

Bir eczaneye girip, ilaç almak erkekler için yanlýþ suçlamaya uðrayacak demektir. Genç bir kadýn için, yabancý erkeklerle dostluk etmenin zararlý olduðuna, daha yaþlý kadýnlar için hafif bir rahatsýzlýktan sonra iyi olacaðýna iþarettir.

Rüyada bir eczaneye girmek hayatýnýzda ciddi deðiþiklikler olacak demektir. Ýlaçlarla dolu böyle bir yere girmek maceraya atýlmak olarak ta yorumlanýr. Bir eczaneye girip, ilaç almak erkekler için iftiraya uðramak anlamýndadýr. Genç bir kadýn için ise, yabancý erkeklerle arkadaþlýklardan zarar geleceðine iþarettir. Daha yaþlý kadýnlar için saðlýðýn hafif hastalýklardan sonra düzeleceðine yorulur.

Eczaneye girmek, kiþinin hayatýnda olacak deðiþiklikleri haber verir. Eczane ve eczacýnýn durumuna göre yorum yapýlýr.

Rüyada eczahane saglikla yorumlanir. Bir eczahaneye girerek ilaç aldigini gören, bir suçla suçlanarak mah-kemelik olur. Eczahane görmek gençler için iyiye, yaslilar için kötüye yorumlanir. Salimi'ye göre: Rüyada eczahane görmek saglikla yorumla-nir. Rüyada bir eczahaneye girip ilaç aldiginizi görmek, hastanizin iyilesecegine; aradiginiz ilaci bulamadiginizi görmek, hastaligin devamina, bir eczahaneye girince eczacinin orada olmadigini görmek,hastanizin agirlasacagina, eczahanenin kapali oldugunu görmek, hastanizin ölecegine, ilaci yapmak için eczacinin de sizinle birlikte evinize geldigini görmek, hastanizin iyilesecegine delil-dir. Bir baska rivayete görede: Eczane, hastaliga isarettir. Bazi tabirciler, eczahane görmek, ilaç alma durumu olmus ise, saglik, sihhat ve aftyete isarettir, demislerdir.

Rüyasýnda bir eczaneye giren kimsenin hayatý birden deðiþecektir. Hiç aklýndan geçmeyen durumlarla karþýlaþacaktýr. Ýlaçlarla dolu böyle bir yere girmek olaylý, maceralý bir yol olarak ta yorumlanýr.

Rüyasýnda bir eczaneye giren kimsenin hayatý birden deðiþecektir. Hiç aklýndan geçmeyen durumlarla karþýlaþacaktýr. Ýlaçlarla dolu böyle bir yere girmek olaylý, maceralý bir yol olarak ta yorumlanýr.
    BlueSash.NET 2001-2007