Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Delikanlý
Temiz yüzlü delikanlý görmek hayýrlý nasibe, düþmana galip gelmeye, ihtiyaçlarýn giderilmesine ve hayýrlý insana, Delikanlý görmek akýlsýzlýk yapmaya, acemice davranmaya, Delikanlý bazen dolunaylý bir gecede açýk havada gezinmeye, Delikanlý ile oynaþmak hileli ve þaibeli iþlere yeltenmeye delalet eder.

Ani haberdir. Haberin iyi ya da kötü olduðu delikanlýnýn tipinden anlaþýlýr.

Erkeklerin rüyalarinda delikanli olduklarini görmeleri, çok iyi ve sevinçli bir haber alacaklarina; kadinlarin güzel bir delikanli görmeleri ise, hayal ettikleri seylerin hakikat olacagina, genç kizlarin rüyalarinda delikanli görmeleri de onlarin kismetlerinin açikligina ve yakinda mutlu bir evlilik yapacaklarina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada genç ve yigit delikanli görmek, düsmana galip gelmeye isarettir. Delikanli görmek, anarsist ve zalim kimselere galip gelmeye ve onlardan intikam almaya isarettir. Bazen ihtiyaçlarin bitmesine isarettir. Rüyada genç bir delikanli ile oynadigini gören kimse, hileli ve mahzurlu bir seye düser. Bir kimse rüyada bir erkek çocukla oynastigini veya ondan istedigini görse, o kimsenin çirkin bir iste bulunmasindan korkulur.
    BlueSash.NET© 2001-2007