Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Abla
Bakýnýz; Kardeþ.

Rüyada kendi ablasýný görmek, yakýnda iyi bir haber alacaðýný veya bekarsa evlenebileceðini belirtir.

Yaptýðýnýz iþte ya da ilerde yapacaðýnýz bir iþte karþýlaþtýðýnýz zorluklar karþýsýnda itibarlý birisi tarafýndan kollanýp gözetileceðiniz anlamýnda gelir. Rüyada kendi ablasýný görmek, yakýnda iyi bir haber almak demektir. Bekarlara evlenebileceðini belirtir. Ablanýzý veya ablanýzýn olduðunu görmeniz, bütün iþlerinizde koruma göreceðinize ve ömrünüzün uzun olacaðýna iþarettir.

Rüyasinda ablasini görmek, bekar ise yakinda iyi bir evlilik yapacagina ; evli ise, bir kiz çocugu doguracagina; bu rüyayi bir erkek görmüs ise, beklemedigi bir yerden eline biraz para veya mal geçecegine veyahut çok hayirli bir haber alacagina isarettir. Bir rivayete göre; ablasindan büyük bir menfaat görecegine, ablasi yoksa onun yerine koydugu bir kimseden ayni sekilde bir menfaat bulacagina delalet eder. Bazi tabircilere göre ise rüyada abla görmek, sefkatle ve sevgiyle yorumlanir. Rüyada bir ablasi oldugunu görmek, aile içinde çok sevildigine isarettir. Ablasini yanaklarindan öptügünü gören, mutlu bir gelecege sahip olur. Ablasi tarafindan öpüldügünü görmek ise, kendisinin ev halkina bagliligini gösterir.

Rüyada ablanýzý görürseniz, bütün iþlerinizde ve giriþimlerinizin tamamýnda birisinden destek göreceðinize ve bu desteðin uzun ömürlü olacaðýna iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007