Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Dalgýç
Mesleði dalgýçlýk yahut suya yakýn yerlerde oturanlar için rýzka, kara ikliminde bulunanlar için hýrs ve tamaha, Dalgýç, zor ve çetin iþlere gözü kapalý giren insana, Dalgýç, öncü imamlarýn ve alimlerin sözlerini kendine prensip edinen, mürþidlerin güzell uygulamalarýna uyan ve halkýn önderi olan bilginlere de delalet eder. Dalgýç bazen iþin inceliklerine vakýf olmaya ve zor olaný baþarmaya delalet eder.

Rüyasýnda kiþi kendisini dalgýç olarak görmüþse, kendisi ile uðraþanlar, güçlükler vardýr ve bu koþullar kiþiyi zorlamaktadýr.

Rüyada dalgiç görmek mal, mülk olarak yorum-lanir. Rüyasinda bir dalgiç elbisesi giyerek denize daldigini gör-mek, büyük bir servete kavusacagina veya bir hükümet adamindan bir hayir gelecegine; eger tüccar ise kazanacagina, hasta ise yakinda iyilesecegine isarettir. Üzerinde dalgiç elbisesi oldugu halde sokakta gezdigini veya evinde dolastigini görmek, o yer hal-ki arasinda veya aile içinde sevilen bir kisi olacagina, üzerindeki dalgiç elbisesini çikarip denize öyle girdigini görmek, bulundugu mevkiden daha üst bir yere gelecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen dalgiç, devlet baskanidir. inci çikarmak için denize daldigini gören kimse, devlet hizmeüne girer. Dalgiç, çetin islere pervasizca giren kimseye isarettir. Dalgici görmek, mürsidlerin gidisatlarina uyan, muhakkiklerin söyledikleri sözlerin inceliklerine vakif ve halkin önderi olan büyük bir alime isarettir. Rüyada dalgiç görmek faydasiz olmakla beraber, bir devlet büyügüne hizmet ugrunda can ve malini tehlikeye sokan bir kimsedir.
    BlueSash.NET© 2001-2007