Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Eðlence
 
Korkunç olaylar
 
,
 Okunma  686
 Bir gün dýsarýda oyun oynuyorduk. canýmýz sýkýldý evimizin asaðýsýnda orman var. geceydi ve ormana gittik. her yer karanlýktý.aðacýn arkasýnda beyaz elbise giymiþ uzun boylu(2 metre civarýnda),siyah saclý bir kadýn gördük.Uzun siyah saclarý havada ucuyordu adeta.kadýna yaklastýk korka korka kadýn kayboldu biz hemen kosarak yukarý doðru cýktýk.kadýn hala ormanda dolasýyordu.bunu ailelerimize anlattýk inanmadýlar ama gercekten gördük. hayal deðil 2 kiþi ayný hayali göremez diymi?
kadýný her gün rüyamda görüyorum arkadaslarým da öyle. o ormana bir daha girmedik.bu arada bi arkadasýmýn annesi inanmýs onun bi efsanesi varmýs. yýllar önce daha buralar yapýlmamýsken ormanda iki sevgili gezerken bi yangýn sýrasýnda adam ölmüs.kadýn intihar etmiþ.kadýnýn ruhu her gece 10.30 da ormana girip sevgilisinin mezarýný ziyaret ediyormus!inanýn gercek!
Puan Ver
 Toplam Puan  55  Ortalama  5.50
Fýkrayý Yazdýr
Ýkon Rehberi
Normal Ýçerik
Küfürlü Ýçerik
Belaltý Ýçerik
    BlueSash.NET© 2001-2007