Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Korkunç olaylar
 
d-e-f
 Okunma  506
 Bundan 3 sene önceydi. 3 arkadaþ cin çaðýrmaya karar verdik Aramýzdaki arkadaþlardan biri bu duayý çok iyi biliyordu ve yazlýðýmýzda denemeye karar verdik. Devamlý aksilikler çýktý. Anlayacaðýnýz kâðýtlar uçtu ve tam çaðýracaðýz biri geldi.

Baþkiþi ben oldum ve sorularý ben sordum. Harfleri dizemediðimiz için sadece evet, hayýr diyebildi. Ben Kemal Sunal'ý davet ettik sanýyordum ama belli ki bizimle dalga geçiyordu. Ne yapaðýmýzý bilemedik ve sonra arkadaþ fincaný kaldýrdý. Arkadaþ fincaný kaldýrdýðýnda iþ iþten geçmiþti ve serbest kalmýþtý. Altýný çizerim 6 kere geri gönderme duasýný okumasýna raðmen gitmedi.

Sonra akþam oldu, korkuyordum tabi ki. Uyurken karýn ustu yatýyordum ve birden bacaðýmda diz altý kýsmýma dokundu ve beni kalk diye dürttü. Bende anladým ama korkumdan hiçbir þey yapamadým.

Ertesi gün korkuyordum ama tam banyoya girdim yüzümü yýkýyordum. Bir baktým yerde kiremit rengiyle yazýlmýþ bir iþaret. Ýþarete bir anlam veremedim ama üçgen çizmiþti.d-e-f harfleri vardý.

Neyse o günden sonra hep geldiðini sanýyorduk ama çok rahatsýz edildik. Baþta ben hala rahatsýz ediliyorum. Yorumlarýnýzý bekliyorum

Puan Ver
 Toplam Puan  0  Ortalama  0.00
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007