Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Eðlence
 
Korkunç olaylar
 
yaþlý kadýn
 Okunma  569
 Ben Mersin'de yaþýyorum ve bu olay birlikte kaldýðým arkadaþýmla benim baþýmdan geçti. Birgün ikimizde okuldan döndük evdeyiz. Arkadaþýma telefon geldi ve odadaki arkadaþým baktý. Oldukça yorgun ve yaþlý bir kadýn sesi varmýþ telefonda. Ama bana ne olduðunu anlatmadý. Sadece bunu telefonu yaþlý bi kadýnýn ettiðini söyledi. Dalga geçeceðimi zannetti. Çünkü daha önceden de baþýndan böyle olaylar geçti bana her söylediðinde dalga geçtim.

Gece tekrar telefon çaldý biz film izlerken. Arkadaþým korktuðu için telefona ben baktým ama benimde içimde biraz korku vardý. Ayný konuþma banada geldi. Kadýn þöyle söylüyordu:

"12 de dýþarý çýkýn yoksa ..."

Ben içeri yüzüm sararmýþ halde geldim. Saat 23.30'du. Yarým saat sonra üstümüzü deðiþtirip aþaðý indik. Dýþarý çýkmamýzla arkadaþýmýn bayýlmasý bir oldu. Sonra bi gölge gördüm. Daha sonra ölen ve benim nefret ettiðim matematik hocamýn siluetini gördüm (matematik hocam 59 yaþýnda saçlarýna yeni yeni aklar düþmüþ bir kadýndý). Benimle hiç konuþmadý. Sadece yukarýyý iþaret etti. Yukarý çýktýðýmda arkadaþýmýn yerde yatan cesedini gördüm. Sonra bayýlmýþým. Sabah kalktýðýmda yanýmda annemi ve babamý gördüm ve hemen o evden taþýndým. Ve o evin arkasýndada matematik hocamýn yerde yatan cansýz cesedini gördüm.

Puan Ver
 Toplam Puan  0  Ortalama  0.00
Fýkrayý Yazdýr
Ýkon Rehberi
Normal Ýçerik
Küfürlü Ýçerik
Belaltý Ýçerik
    BlueSash.NET© 2001-2007