Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Korkunç olaylar
 
Sýr
 Okunma  999
 Üç tane kýz, üniverste sýnavýný kazanmýþ ve bunu kutlamaya karar vermiþler. Bunun için bir daða, pikniðe gitmiþler.
Uygun bir piknik alaný ararken karbolmuþlar bir türlü nerede bulunduklarýný anlayamadýklarý gibi bir de dönüþ yolunu bulamamýþlar.

Akþama kadar dolanýp durduktan sonra uzaklardan davul zurna sesleri gelmiþ. Seslerden, bir düðün yerine geldiklerini anlamýþlar.
Yüzü görünmeyen insanlar halay çekmekteymiþ. Baþta yardým almak için yanlarýna giden kýzlar eðlenceyi görünce dayanamayýp onlara katýlmýþ, halay çekmeye baþlamýþlar. Ta ki................. yüzlerini dönünceye kadar!
Donup kalmýþ kýzlar. Neden sonra kendilerine gelip çýðlýk çýðlýða kaçýþmaya baþlamýþlar. Ýçlerinden biri elindeki makineyle onlarýn fotoðrafýný çekmiþ.Fakat ONlardan biri gelip kýzý kolundan tutmuþ.

Bir daha o kýzlarý göran olmamýþ. Baþlarýna gelenden habersiz acýlý aileleri, gittikleri daðda arama yapýlmasýný istemiþ.Polisler daðda aramabaþlatmýþlar.
Kýzlardan hiç iz yokmuþ. Sadece Düðün yerinin yakýnýndaki bir kuyunun dibinde bir fotoðraf bulunmuþ.
Fotoðraftakinin üst tarafý simsiyahmýþ, yüzü görünmüyormuþ yalnýzca diz altý görünüyormuþ.
Ayaklarý TERSMÝÞ

Puan Ver
 Toplam Puan  55  Ortalama  5.50
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007