Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Hikayeler
 
D ve M
 Okunma  640
 Günlerden bir gün aþk meleði oklarýný yanlýþlýkla iki kiþiye fýrlatýr.
"Bu ne biçim melek" demeyin olmuþ bir kere..
Dünyada en son aþýk olmasý gereken iki zýt karakterdir kahramanlarýmýz.
Bir arada olmamasý gereken bu iki karakter aslýnda ömürleri boyunca acý çekmiþlerdir ta ki meleðimiz hayatýnýn en büyük hatasýný yapana kadar..
Oklar isimlerinin baþharfi D ve M olan iki þanssýz karakterimizi yaralamýþtýr.
O büyük buluþma gününde yarým olan karakterlerimiz D ve M diðer yarýsýný bulmuþtur ancak ortada çok büyük bir problem vardýr.
D ve M daha önce hiç hissetmedikleri ve belki baþka hiçbir zaman hissedemeyecekleri güzel þeyler hissetmiþlerdir ama bunun sonu olmadýðýndan yakýnýp durmuþlar bir süre..
Ýki karakterimizde iþini gücünü býrakmýþ,dünyadan ve sorumlu olduklarý insanlardan bihaber inzivaya çekilmiþler.
Ancak bu sýrada dünya birbirine girmiþtir,insanlar çýldýrmýþ,dünya sanki tersine dönmüþtür sadece D ve M'nin deðil tüm insanlarýn hayatý alt üst olmuþtur.
Tabii aþkýn gözü kördür D ve M'nin bunun farkýna varmasý uzun zaman almýþtýr bu süre içinde küçük kýyametler kopmuþ D ve M ancak dostlarýnýn uyarmasýyla durumun farkýna varmýþlardýr.
Kahramanlarýmýzdan M'nin gözünün önündeki perdeler kalkýp olayýn ciddiyetini fark edince D'ye artýk ayrýlmalarý gerektiðini yoksa sadece ikisinin mutlu olmasý uðruna birçok insanýn hayatýnýn kararacaðýný anlatmýþtýr.
Ancak, D kabullenememiþ, bunun mümkün olmayacaðýný, onsuz hayatýn zindanda yaþamaktan farklý olmayacaðýný anlatmýþ durmuþtur, fakat M kafasýna koymuþtur bir kere ayrýlmalarýnýn en doðru karar olacaðýný söylemiþ,býrakýp gitmiþtir D'yi..
O günden sonra D ve M hiç aramamýþ, sormamýþlar birbirlerini..
Ama ne D mutludur ne de M..
Ýkiside kendilerini görevlerine adamýþ hep baþkalarý için çalýþmýþtýr,ne bir baþkasýna gönül verebilmiþler ne de yaþadýklarý o güzel günleri unutabilmiþlerdir.
D hiçbir zaman yedirememiþtir,anlamamamýþtýr sevdiðini..
Ama gururunu yenipte gidememiþtir M'ye..
M hep bu kararýn en doðru karar olduðunu düþünmüþ ama yürekten inanamamýþtýr buna sadece öyle yapmasý gerektiði için yapmýþtýr,mutsuzdur ama yapýlabilecek baþka bir þey yoktur.
O günden sonra D ve M ayný yerde bulunmamak için çok çabalamýþlardýr.
Aslýnda çoðu zaman buluþmuþlar mecburiyetten her buluþmada küçük kýyametler kopmuþ,insanlar üzülmüþ,aðlamýþtýr hatta kimi insanýn canýna mal olmuþtur bu buluþma...
Merak ettiniz deðilmi bu iki bahtsýzýn gerçek adýný daha fazla meraklandýrmayayým sizi.

Duygu ve Mantýktýr asýl isimleri..

Dünyada en son bir araya gelmesi gereken iki geçinemeyen sevgili.
Puan Ver
 Toplam Puan  55  Ortalama  5.50
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007