Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Genel kültür bilgileri
 
Ýlginç Ölümler
 Okunma  5401
 ÝLGÝNÇ ÖLÜMLER

Yaþamak kadar gerçek olan ölüm, kabullenilmesi zor bir durum. Ölüm, sadece trafik veya uçak kazalarýyla gelmiyor. Çok küçük iþler gibi görünen birçok olay da can kaybýna neden olabiliyor. Kiþinin karþýsýna nerede ve nasýl çýkacaðý belli olmayan ölüm, bazen ilginç vesilelerle geliyor.

Ýþte en ilginç ölümler:

- Buenos Aires'te karýsýna sinirlenip onu öldürmeye karar veren adam, otelin 23. katýndaki odalardan karýsýný aþaðýya atar. Kadýn elektrik tellerine takýlýr. Ýþini saðlama almak isteyen adam, karýsýnýn peþinden atlar. Tellere tutunamaz, yere çakýlýr.

- Mýsýrlý çiftçi, Nil Nehri'ne düþen tavuðunu kurtarmak için suya atlar. Ancak girdaba yakalanýr. Kýyýya dönemeyince, baðýrarak yardým ister. Bu kez oðlu atlar suya. O da girdaba kapýlýr. Beraberce yardým isterler. Derken adamýn kýzý, karýsý da ayný kaderi paylaþýr. Sonunda tavuk kurtulur ama ardýnda 6 ölü býrakýr.

- Iraklý terörist Khay Rahnajet, içinde bomba olan paketi postayla suikast adresine göndermeye kalkar. Ancak yeterli sayýda pul yapýþtýramadýðý için, paket ev adresine geri gönderilir. Ýçinde bomba olduðunu unutan acemi terörist paketi açar ve sonrasý malum.

- Astronot biliminde çýðýr açan Danimarkalý bilim adamý Tycho Brahe, vaktinde tuvalete giremediði için öldü. 16. yüzyýlda yemek bitmeden sofradan ayrýlmak hakaret sayýlýrdý. O gece, þölene gelmeden önce tuvalete girmeyi unutmuþtu. Yemekte içkiyi fazla kaçýran Brahe, izin isteyemeyecek kadar nazikti. Ýdrar kesesi patlayan bilim adamý, 11 gün acý çektikten sonra öldü.

- Güney Afrika'nýn Cape Town Þehri'ndeki bir hastanede gizemli olaylar oluyordu. Üstelik ölümlerin hepsi, cuma günleri 311 numaralý yoðun bakým odasýnda gerçekleþiyordu. Hemþireler ve doktorlar buna bir çözüm bulamayýnca, devreye polis girdi. Araþtýrmalar sonuç vermedi. Sýr ölümlere uzun süre açýklama getirilemedi. Uzmanlar, odanýn havasýný bakteriyolojik olarak kontrol ettiler. Sonuç sýfýrdý. Bu arada ölümler devam etti. Sonunda oda sürekli olarak gözetim altýna alýndý ve neden ortaya çýktý. Cuma sabahlarý saat 06.00'da odalarý temizleyen görevli, hastanýn baþýndaki solunum cihazýnýn fiþini çekerek elektrik süpürgesinin fiþini takýyordu.

- Marco ve Roberto adlý iki kardeþ, hiç geçinemiyorlardý. Roberto'nun sýk sýk kendisiyle dalga geçmesine dayanamayan Marco, kardeþini öldürdü ama onun ölümünden 5 dakika sonra kendisi de öldü. Çünkü Marco ile Roberto, ayný donaným sistemini paylaþan ikizlerdi. Roberto ölünce, Marco'nun da kan dolaþýmý durmuþtu.

- ABD'nin Alabama Eyaleti'nde 25 yaþýndaki bir asker tükürme alýþkanlýðýnýn kurbaný oldu. Pencere kenarýnda oturarak tükürüðünü sokak lambasýna isabet ettirmeye çalýþan bir asker, dengesini kaybedip 11. kattan düþerek hayatýný kaybetti.

- 1995 yýlýnda Coca Cola makinesinden bedava soda almaya çalýþan bir adam, aniden fýrlayan kola kutusu yüzünden hayatýný kaybetti.

- Jake Fen isimli Macar adam, eþini korkutmak için kendisini asmýþ pozu verdi. Eve gelen eþ, kocasýný o halde görünce bayýldý. Kapýyý açýk gören komþu kadýn içeriye girince, iki cesetle karþýlaþtýðýný sanýp evi soydu. Topladýklarý ile çýkarken, Jake kadýna bir tekme attý. Cesedin canlandýðýný sanan kadýn, korkudan öldü.

- New York'ta caddede bir adama araç hafifçe çarptý. Adama bir þey olmamýþtý. Þoförle konuþtu ve kalkacakken olayý gören biri yanýna gelerek, kalkmazsa sigortadan para alabileceðini söyleyince yeniden aracýn önüne yattý. Araç sürücüsü ise adamýn gittiðini düþünerek gaza bastý ve adam öldü.

- Bayan Carson, Amerika'nýn New York Kenti'nde yaþýyordu. Bir gün eðlenmek için cenaze iþleri yapan bir þirketle anlaþtý. Þirket eve telefon etti ve bayan Carson'un kalp krizi geçirip öldüðünü söyledi. Aile hemen koþtu. Bu sýrada tabutun içinde yatan bayan Carson, birden doðruluverdi. Ama kýzý o anda kalp krizi geçirip öldü.

- Romollo Ribaldo, iþsizdi. Pisa Kenti'nde oturan 42 yaþýndaki bu Ýtalyan, bir gün tabanca ile intihar etmeye hazýrlandý. Eþi onu engellemek için dil döktü. Sonunda Romolo, aðlamaya baþladý ve intihardan vazgeçip silahýný yere fýrlattý. Ateþ alan tabancadan çýkan mermi eþine isabet etti ve eþi öldü.

- Sibirya'nýn köylerinden birinde cenaze mezarlýða götürülüyormuþ. Mýsýr tarlasýnýn ortasýnda, tabut köylülerin ellerinden düþüvermiþ. Tabutun içindeki ceset düþüp dereye yuvarlanmýþ. Akýntý, cesedi dinamitle avlanan balýkçýlarýn yanýna sürüklemiþ. Balýkçýlar "Acaba adamý dinamitle biz mi öldürdük?" diye endiþeye kapýlarak, cesedi askeri kýþlanýn tellerine býrakmýþlar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklaþtýðýný düþünerek cesedi yaylým ateþine tutmuþ. Hemen ambulans çaðrýlmýþ. Delik deþik olan ceset, hastaneye kaldýrýlmýþ. Operasyon 6 saat sürmüþ. Ameliyattan çýkan doktor, alnýndan akan terleri silmiþ ve "Çok zor oldu ama galiba yaþayacak" demiþ

- 1983'te maðazada hýrsýzlýk yaparken yakalanan San Diegolu bir kadýn, polislere 'eðer onu býrakmazlarsa' morarana kadar nefesini tutacaðýný söyledi. Polisler kadýný býrakmadýlar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

- Bir fil bakýcýsý filin temizliði ile ilgilenirken filin posasýnýn altýnda kalýp can vermiþ.

- Bir lunaparkýn 2 kafadar gece bekçisi, park kapandýktan sonra dönen salýncaklara binmeye karar vermiþler. Yönetici kabinine girmiþler, aleti çalýþtýrmýþlar. Makinenin ýsýnmasý için 1 dakika kadar süre gerekiyor tabii. Salýncaklara bir güzel kurulmuþlar. 1 dakikalýk süre geçmiþ, alet çalýþmaya baþlamýþ. Ama 2 kafadar, seans süresini ayarlamayý unutunca bütün gece kusarak ölmüþ.



Puan Ver
 Toplam Puan  231  Ortalama  5.50
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007