Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Gzellik
Kadnca
 
> Yaþýnýza göre kaþýnýz nasýl olmalý?
Kalýn ve doðal kaþlar geri geliyor. iyice incelmiþ, yok edilmiþ, "botoks"la havalanmýþ kaþlara son. Ýþte kaþlarýnýzý tekrar düzene sokmak ve doðal haline döndürmek için tüm sýrlar ve yaþlara göre kaþlar!
Puan Ver
 Toplam Puan  7  Ortalama  7.00
Yazdr

Kalýn ve doðal kaþlar geri geliyor. iyice incelmiþ, yok edilmiþ,

Saçlarýmýzdan akan ter damlacýklarýnýn gözlerimize girmesini engellemekten çok daha önemli (en azýndan biz kadýnlar için öyle) bir iþlevi var kaþlarýmýzýn! Onlar bakýþlarýmýza anlam veriyor, gözlerimizin güzelliðini tam anlamýyla ortaya çýkarýyor. Ve son günlerde, mankenlere baktýðýnýzda hemen anlayabileceðiniz gibi, doðal ve kalýn kaþlar geri dönüyor. Ancak bu, herkes için iyi bir haber mi biraz tartýþýlýr. Çünkü yýllar boyu bir elinde cýmbýz bir elinde ayna kaþlarýyla uðraþanlar þimdi kara kara düþünmeye baþladýlar bile; küstürdükleri kaþlarýyla nasýl olacak da barýþacaklardý acaba? Onlarý küçük kaþ okulumuza davet ediyoruz. Doðal, güzel ve yüzüyle uyumlu kaþlara sahip olmak isteyen herkes bu okulun öðrencisi olabilir. Hazýr mýyýz? O zaman, haydi, önce yaþýnýza göre sýnýfýnýzý bulun, kaðýdýnýzý - kaleminizi alýn! Zil çalsýn ve ders baþlasýn.

20’li yaþlar

Sadeliði seçin...

Deðiþimlerin, yeniliklerin, ama ayný zamanda akla her gelenin yapýldýðý yaþlar, 20'li yaþlar... Oysa makyaj uzmanlarý genç yüzlerin mümkün olduðunca doðal kaþlara sahip olmasý gerektiði konusunda ýsrarcý. Genç kýzlara tavsiyeleri, çok küçük ve gerçekten gerekli deðiþikliklerin dýþýnda kaþlarýna dokunmamalarý. Peki bu deðiþikliklerin gerçekten gerekli olup olmadýðýna nasýl karar vermeli? Makyaj uzmanlarýnýn bunun için bir formülleri var. Elinize bir ayna alýn ve kaþýnýza (sað ya da sol fark etmez) bakýn. Sonra iki çizgi hayal edin; biri burun deliðinizin hemen yanýndan baþlayýp burnunuzun köküne kadar devam etsin. Diðeri de, yine burun deliðinizin hemen yanýndan baþlasýn ve gözünüzün dýþkenarýndan yukarý doðru devam etsin. iþte kaþlarýnýz bu iki çizginin arasýnda kalmalý. Yani, bu iki çizginin dýþýnda kalan tüyleri, evet izin var, alabilirsiniz. Ancak dikkat, tüyleri mutlaka çýkýþ yönüne doðru almalý, düzenlerini bozmamalýsýnýz.

30’lu yaþlar

Eski hatalara yeni çözümler

Ýncecik, oyuk, kalkýk... Denemediðiniz stil kalmadý; þimdi kaþlarýnýzýn böyle asi olmasý o kadar normal ki. Onlarý yeniden ehlileþtirmeniz zor ama imkansýz deðil. Yapmanýz gereken yüzünüze uyumlu yeni bir hat belirlemek ve bu hat üzerinde, yeniden özgürce çýkmalarýna izin vermek. Bu yeni hattý belirlerken yüzünüzdeki bazý kusurlarý da gizleyebilirsiniz. Örneðin alný dar olanlar kaþlarýný alta, yani gözlerine yakýn þekilde kalýnlaþtýrabilir. Alný fazla açýk olanlarsa tam aksini yapabilir. Gözlerinin fazla yakýn olduðunu düþünenler kaþlarýnýn arasýný açarak bu kusurlarýný gizlemeye çalýþýrken, gözlerinin arasýnýn fazla açýk olduðunu düþünenler kaþlarýn arasýný mümkün olduðunca yakýn býrakabilir.

Kaþlarýnýzýn uzama evresinde en büyük yardýmcýnýz bir kaþ kalemi olacak. Kaþlarýnýzýn rengiyle uyumlu, suya dayanýklý bir göz kalemi yeni uzamakta olan kaþlarýnýzý kamufle etmek için ideaL. Peki her biri baþka bir yöne doðru uzayan tüylerle nasýl baþ etmeli? Bu tüyleri düzenli olarak eski bir diþfýrçasýyla fýrçalamalý ve birazcýk saç jölesiyle þekil vermelisiniz.

40’lý yaþlar

Bakýþlarýnýza gençlik katýn

40 yaþýný geride býrakanlar için en büyük problem, yüzün sýkýlýðýný ve diriliðini kaybetmesiyle kaþlarýn yavaþ yavaþ göz kapaklarýnýn ve gözlerin üzerine yýðýlmaya baþlamasý. Bu yaþlardaki kiþilerin yapmasý gereken ilk iþ öncelikle kaþlarýný çok inceltmekten kaçýnmalarý, burun köküne yakýn kýsmý mümkün olduðunca doðal býrakmalarý ve þekil vermek için sadece kaþlarýn uçkýsýmlarýyla oynamalarý. Böylece gözlerinin daha çekik görünmesini saðlayabilirler. Nasýl mý? Kaþlarýn uca doðru olan bir-iki santimlik kýsmýný tamamen alabilirler. Ardýndan da bir kaþ kalemiyle, doðal kaþ çizgisinin hemen üzerine (çok fazla yukarýda olursa yapay bir görümün olabilir) yeni bir hat çizmeleri. Yeni kaþlarýný oluþtururken dikkat etmeleri gerekense tek bir çizgi yerine minik minik dokunuþlarla birçok küçük çizgiden yararlanmalarý. .
    BlueSash.NET 2001-2007