Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Gzellik
Kadnca
 
> Göðüs ucuna takviye
Seksi görünmek isteyen kadýnlarýn yeni silahý göðüse bir yapýþtýrýcýyla tutturulan silikon meme uçlarý.
Puan Ver
 Toplam Puan  4  Ortalama  4.00
Yazdr

Seksi görünmek isteyen kadýnlarýn yeni silahý göðüse bir yapýþtýrýcýyla tutturulan silikon meme uçlarý.

Avrupa ve Amerika'daki seks shoplar'da, iç çamaþýrý satan maðazalarda son moda, silikon meme uçlarý. Bu modanýn yayýlmasý, dünyada izlenme rekorlarý kýran Hollywood yapýmý sitcom "Desperates Houseviwes" ýn yýldýzlarý sayesinde oldu. Milyonlarýn merakla izlediði dizinin, yýllarca devam eden ve artýk bir kült olan "Sex and the City"nin yerini aldýðý konuþuluyor. Ýki dizide de çok sayýda ortak nokta var. Bunlardan biri de baþrol kahramanlarýnýn daha seksi görünmek için taktýklarý sahte meme uçlarý... "Sex and the City"den Kim Catrall (Samentha), "Desperate Houseviwes"dan Teri Hatcher (Susan) ile Eva Longoria (Gabrielle), bu yolla erkek hayranlarýnýn baþýný döndürüyor. "Friends" dizisinin yýldýzý Jennifer Aniston (Rachel) da bu etkili taktiðe baþvuranlardan. Ünlü moda dergileri de kapaklarýný ve moda sayfalarýný süsleyen mankenler de bu meme uçlarýný kullanýyor. Latin þarkýcý Jennifer Lopez de göðüs ucunun kabarýk görüntüsünden hoþlanan isimlerden. Lopez klip ve fotoðraf çekimlerinde daha seksi görünmek için gögüs uçlarýna masaj yapan özel bir masör tutmuþtu.

Sutyenin üstüne de yapýþýyor

Silikondan yapýlan bu meme uçlarýný kullanmak çok kolay. Henüz Türkiye'de satýlmasa da internette www.thebreastformstore.com www.bodyperks.com adreslerinden satýn almak mümkün. Tek çifti yaklaþýk 15, dört çifti ise 40 dolara satýlýyor. Göðüslerin tipine göre küçük, orta büyük ve battal olmak üzere dört ayrý boyu bulunuyor. Silikon uç, göðüs ucuna ya da sütyenin üstüne yapýþtýrýlabiliyor. Meme ucu, iki tarafý yapýþkanlý bantlar sayesinde kolaylýkla takýlýp çýkarýlabiliyor. Bu iþlem acý da vermiyor.
    BlueSash.NET 2001-2007