Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadýnca
  Ýliþki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Saç
  Saðlýk
  Yaþam
  Anne Çocuk
 
Güzellik
Kadýnca
 
> Yeni moda göbek estetiði!
Düþük bel modasý estetik cerrahide kendi alanýný yarattý. Karýnlarýný ve göbek deliklerini düzelttirmek isteyenlerin sayýsýnda ciddi bir artýþ var. Ayrýntýlar için yazýmýza bir göz atýn!
Puan Ver
 Toplam Puan  0  Ortalama  0.00
Yazdýr

Düþük bel modasý estetik cerrahide kendi alanýný yarattý. Karýnlarýný ve göbek deliklerini düzelttirmek isteyenlerin sayýsýnda ciddi bir artýþ var. Ayrýntýlar için yazýmýza bir göz atýn!

Düþük bel modasý estetik cerrahide kendi alanýný yarattý. Karýnlarýný ve göbek deliklerini düzelttirmek isteyenlerin sayýsýnda ciddi bir artýþ var. Ayrýntýlar için yazýmýza bir göz atýn!

Son yýllarda pantolonlarýn belleri o kadar düþtü ki, üzerimize ne giysek belimiz, göbeðimiz kapanmaz oldu. Çünkü moda bunu gerektiriyor. Durum böyle olunca da fazla kilolar pantolonun üstünden ortaya çýkýyor ve estetik olmayan bir görünüme sebep oluyor. Þimdilerde bu sorunun kökünden halledilebileceði tek adres olarak estetik cerrahi gösteriliyor. Günümüzün trend konusuyla ilgili görüþlerine baþvurduðumuz Plastic Surgery Clinic'den Op. Dr. Teoman Doðan, bu tür operasyonlarýn vücutlara göre deðiþtiðini söylüyor: "Hamilelik geçirmiþ ya da biraz deforme olmuþ vücutlarda bu operasyon biraz daha zaman alýyor. Ama vücuduna iyi bakmýþ bir kadýna bu operasyonu daha zahmetsiz ve kolayca uygulayabiliyoruz".

Karýn kýsmýndaki estetik müdahaleler ikiye ayrýlýyor. Sürekli olarak ve çok miktarda kilo alýp vermekten ya da birkaç doðum yüzünden sarkan ve derisi de çatlaklar ile deforme olan karýnlarda tam germe ameliyatý yapýlýyor. Aþýrý yaðlanmasý olmayan ve göbek deliklerinin þekillerinin düzelmesine de yardýmcý olacak þekilde fazla yaðlardan kurtulmak isteyen genç kadýnlarda ise yarým germe tercih ediliyor. Yani karnýn alt bölümüne sezeryan ameliyatýnda olduðu gibi bir kesi yapýlýyor, alt karýn geriliyor. Böylece hem çatlaklarý olan alt karýn derisiyle birlikte yaðlar da alýnmýþ oluyor. Ancak cildinde hiçbir çatlak olmayan genç hastalarda liposuction her zaman en iyi tercih. Germe operasyonlarý bir buçuk iki saat sürüyor. Ameliyat sonrasý yaklaþýk bir hafta kadar göbek sarýlý kalýyor. Ama hasta bir haftanýn sonunda rahatlýkla istediði dekolte kýyafeti giyebilecek duruma geliyor. Bu sorunla doktorlara baþvuranlar daha çok bahar aylarýný tercih etmeliler. Yaz sonunda 15 Eylül-15 Ekim tarihleri ise diðer talep bulan zaman aralýðý.

Sezonun modasý kaslý, erkeksi karýnlar

Karýn yaðlarý dýþýnda göbek deliði operasyonlarý da þu sýralar yoðun olarak talep buluyor. Op.Dr. Teoman Doðan, güzel bir göbek deliðinin aþaðý bakmasý gerektiðini söylüyor ve ekliyor: "Güzel olmayan bir göbek deliði yukarýya doðru bakar. Zaten çok güzel bir karýna sahip olup da, kötü bir göbek deliðine sahip kiþi sayýsý çok az. O yüzden yaptýðýmýz operasyonlar genellikle bütün karýn bölgesine yapýlýyor. Yaðlar alýnýyor, kaslar sertleþtiriliyor, göbek deliði düzeltiliyor, bel bölgesi inceltiliyor. Son yýllarda trendlerde de bir deðiþiklik oldu. Kadýnlar da artýk daha kaslý görünümde erkeksi karýnlara sahip olmak istiyorlar". Peki güzel bir karýna sahip olmak için ne yapmak gerekiyor? Öncelikle yediklerimize dikkat etmemiz ve karbonhidratlý yiyeceklerden uzak durmamýz gerekiyor. Bunun yerine öðünlerimizde kabuklu ya da kepekli yiyecekler bulundurmalýyýz.

Yediklerimize paralel olarak da düzenli spor yapmalý, düzenli beslenmeli ve yine düzenli bir hayat yaþamayý prensip haline getirmek gerekiyor. Çünkü uzmanlara göre sadece ameliyatla istenilen sonuç tam olarak alýnamýyor. Kiþinin kendine bakýyor olmasý da çok önemli bir faktör.
Elele
    BlueSash.NET© 2001-2007