Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadýnca
  Ýliþki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Saç
  Saðlýk
  Yaþam
  Anne Çocuk
 
Güzellik
Kadýnca
 
> 8 Adýmda Günlük Bakýmla Daha Güzel, Daha Çekici, Daha Bakýmlý Olabilirsiniz!
Her kadýnýn tutkusudur güzel olmak. Bu iþ emek ve zaman gerektir ama doðru uygulamalar sayesinde düzenli bir uðraþ haline dönüþebilir. Bakýmýnýzý bir güne nasýl sýðdýrabileceðinizi bu yazýda öðrenebilirsiniz.
Puan Ver
 Toplam Puan  2  Ortalama  2.00
Yazdýr

Her kadýnýn tutkusudur güzel olmak. Bu iþ emek ve zaman gerektir ama doðru uygulamalar sayesinde düzenli bir uðraþ haline dönüþebilir. Bakýmýnýzý bir güne nasýl sýðdýrabileceðinizi bu yazýda öðrenebilirsiniz.

Her kadýnýn tutkusudur güzel olmak. Bu iþ emek ve zaman gerektir ama doðru uygulamalar sayesinde düzenli bir uðraþ haline dönüþebilir. Bakýmýnýzý bir güne nasýl sýðdýrabileceðinizi bu yazýda öðrenebilirsiniz.

Ev iþleri, iþ hayatý ve çocuklar hem fiziken hem de ruhen yorulmamýza sebep olur. Özellikle de cildimiz bundan nasibini alýr. Çoðumuz için günlük bakým çok zahmetlidir. Üstelik bunun için zamanýmýz da yoktur. Halbuki belli bir düzen içinde yapýlan bakým, bizi bir yandan güzelleþtirirken öte yandan da kendimizi daha iyi hissetmemizi saðlar. Kendinize bir program oluþturmak için önerilerimize bir göz atýn.

Saat 07:00

10 dakikalýk hafif egzersiz ile güne zinde baþlayýn
Yataðýnýzda yatarken kollarýnýzý ve bacaklarýnýzý iyice gerip kaslarýnýzý çalýþtýrmaya baþlayýn. Ardýndan hareketli müzik eþliðinde durduðunuz yerde koþun. Göðüs ve kollarýnýzý çalýþtýrmak için elinize iki aðýrlýk alýn. Göðüs hýzasýna kaldýrýp 20 kez kollarýnýzý açýp kapayýn.

Saat 07:30

Bakýmlý saçlar için beþ dakika yeter
Duþ alýrken saç tipinize uygun krem kullanýn. Saç kremleri hem bakým saðlar hem de saçlarýnýzýn daha iyi þekil almasýna yardýmcý olur. Özellikle ince telli saçlar için sunulan hacim veren kremler, sabahlarý saçlarýnýzý daha rahat ve kolay þekle sokmanýza yardýmcý olur.

Saat 07:45

Cilt maskeleri hýzlý yardýmcýlarýnýz
Sabah kalktýðýnýzda cildinizin mat ve cansýz göründüðünü fark edersiniz. Bunun için hýzlý yüz maskelerinden yararlanabilirsiniz. Bu ürünler genelde hýzlý ve pratik uygulama þekillerine sahiptir. Cilt tipine uygun ürünler seçebileceðiniz gibi, canlandýrýcý yüz maskeleri de kullanabilirsiniz.

Saat 20:00

Buðu ile derin temizlik
Yoðun bir günün ardýndan cildinizi dinlendirmenin en iyi yolu buðu banyosu. Buhar cildinizi derinlemesine temizler ve gözeneklerin açýlýp gece bakýmýnýn daha verimli olmasýný saðlar. Buðu banyosu için sýcak su dolu bir kaseye bir avuç gül yapraðý ve beþ damla gülyaðý dökün. Baþýnýzý bir havlu ile örtüp iki dakika bekleyin. Ardýndan gece kreminizi sürün.

Saat 20:15

Kaþlarýnýzý yatmadan önce alýn
Aslýnda kaþlarýnýzý almak için en uygun zaman öðlen saat 12.00'dir. Çünkü kaþ alma iþlemi en az bu saatte acý verir. Ama siz yine de akþam saatini tercih edin. Böylece cildiniz gece boyunca dinlenir ve þiþkinlik iner. Kaþlarýnýzý alýrken bir elinizle göz kýsmýný germeyi unutmayýn. Bu arada iþlemden sonra buzdolabýnda beklettiðiniz göz kremini uygulamak sizi rahatlatacaktýr.

Saat 20:30

Kýrýþýklýklara müdahale zamaný
Son yapýlan araþtýrmalar; cildin en çok saat 20.00?den sonra neme ihtiyaç duyduðunu ortaya koyuyor. Bundan dolayý bu saatte yüzünüze, boynunuza ve dekoltenize kýrýþýklýk önleyici kreminizi bolca sürüp 15 dakika bekletin. Ayrýca gözlerinize de ferahlatýcý bir maske uygulayabilirsiniz

Saat 21:00

Hýzlý bir bakým ayaklarýnýzý rahatlatýr
Özellikle kýþ aylarýnda haftada en az bir kez ayaklarýnýza bakým uygulamayý ihmal etmeyin. Kapalý ayakkabýnýn yol açtýðý sertliklere ve hassaslaþmýþ bölgelere bu þekilde müdahale edebilirsiniz. Ayaklarýnýzý 5 dakika ýlýk sabunlu suda bekletin. Ardýndan topuk taþý ile sertlikleri giderin. Týrnak diplerinizde bulunan derileri geriye doðru itin. Ayaklarýnýzý bir havlu ile kuruladýktan sonra kremleyin. Yatarken çorap giymenizde yarar var.

Saat 21:30

Güzellik uykusu için kendinize masaj yapýn
Stresli bir gün geçirdiyseniz ve boyun aðrýlarý çekiyorsanýz, iyi bir masajý hak ettiniz demektir. Bunun için boyun ve omuzlarýnýza birkaç damla lavanta yaðý damlatýp masaj yapýn. Ayrýca masaj aletleri de kendinize masaj yapmanýzý kolaylaþtýrýr. Masajýn ardýndan 15 dakika küvette yatýn. Suyun fazla sýcak olmamasýna dikkat edin. 37 derece en uygun ýsý. Böylece vücudunuz gevþer ve yatmadan önce rahatlamýþ olursunuz. Küvetiniz yoksa üzülmeyin. Ilýk bir duþ da ayný rahatlatýcý etkiyi gösterir. Bu arada yatmadan önce bir bardak ýlýk süt içmek de daha rahat uyumanýzý saðlar. Ayrýca uyku problemi olanlar rezene çayýný da deneyebilir. Rezene çayý; içeriði ile gevþeyip daha iyi uyumanýza yardýmcý olur.
    BlueSash.NET© 2001-2007