Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Evlilik
Kadnca
 
> O büyük gün...
Evlenmeye karar verdiðinizde ne kadar çok iþiniz olacaðýný tahmin etmezsiniz. Siz balayý hayalleri kurarken, düðün günü yaklaþýverir...
Puan Ver
 Toplam Puan  0  Ortalama  0.00
Yazdr

Evlenmeye karar verdiðinizde ne kadar çok iþiniz olacaðýný tahmin etmezsiniz. Siz balayý hayalleri kurarken, düðün günü yaklaþýverir...

Evleneceðiniz tarihe karar verdikten sonra bütün yapmanýz gereken istediklerinizin neler olduðuna karar verip, nikah gününe kadar önünüzdeki zamaný planlý kullanmaktýr. Ýþte uymanýz gereken bir hazýrlýk listesi...

Nasýl bir tören?

Evlenmeye karar verdiðiniz zaman nasýl bir evlilik töreni istediðinizi de belirlemeniz gerek. Çünkü artýk düðün törenleri konusunda alternatifleriniz çok fazla. Eskiden olduðu gibi her þeyi belli kalýplara baðlý kalarak yapmak zorunda deðilsiniz. Neler istediðinize ve bunlarýn nasýl yapýlacaðýna eþinizle beraber karar verin. Her þeyin kuralýna uygun olmasýný istiyorsanýz, en az altý ay önceden planlara baþlamalýsýnýz.

Liste yapmak þart

* Yapýlacaklarýn bir listesini çýkardýktan sonra iþ bölümü yapýn. Her þeye tek baþýnýza yetiþmeniz çok zor olacaðý için yakýn arkadaþlarýnýzdan ve ailenizden size yardýmcý olmalarýný isteyin.

* Son anda sorun çýkmamasý için, yapýlmasýný isteyip istemediklerinizi ailenizle konuþup organize edin.

* Eþinizle bir bütçe çýkarýp, neyi ne zaman alabileceðinizi belirleyin.

* Bu listeyi yaparken her þeyi bir anda alamayacaðýnýzý, bunun için de nelerin öncelikli olduðunu saptayýn.

* Evlilik listesi hazýrlayarak, yakýn arkadaþlarýnýza daðýtýn. Böylece hem onlarý "ne alalým?" sorusundan kurtarýrsýnýz, hem birçok eksiðin kolayca tamamlanmasýný saðlarsýnýz.

* Yakýn arkadaþlarýnýzdan düðün hediyesi olarak düðün pastasýný ve davetiyeleri ayarlamalarýný istemek de bir alternatif olabilir.

Olaya hakim olun

* Her iki aileyle de görüþüp, davetli sayýsýný belirleyin. Bütçe düzenlerken ve mekan seçerken davetli sayýsý belirleyici olacaktýr.

* Düðün yerini belirlerken mekaný, böyle bir davet sýrasýnda görmek size fikir verecektir. Bu nedenle bir fýrsatýný bulursanýz burada düzenlenen bir davete gidip göz atýn.

* Düðünün yapýlacaðý yerde size özel bir þeylerin olmasý için ayrýntýlara özen gösterin. Seçtiðiniz müzik ve çiçekler bile ortamýn havasýný deðiþtirecektir.

* Düðünden önce, düðün sýrasýnda çýkabilecek aksiliklerde kimden yardým isteyebileceðinizi, kimlerin yetkili olduðunu öðrenin. Firma yetkilileriyle yakýn bir arkadaþýnýzý tanýþtýrýn, organizasyonu ona devredin ve o gece siz hiçbir þeye karýþmayýn!
    BlueSash.NET 2001-2007