Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Evlilik
Kadnca
 
> Sultanlýk neden bitiyor?
Bugüne kadar "bekarlýk sultanlýktýr" dendi de neden herkes zamaný geldiðinde birini bulup evlendi hiç düþündünüz mü?
Puan Ver
 Toplam Puan  0  Ortalama  0.00
Yazdr

Bugüne kadar

Boþanma oranlarýnýn ve mutsuz evliliklerin günümüzde ne denli arttýðýný göz önünde bulunduracak olursak, evlenmeden önce bir kez daha düþünmekte fayda var. Aþk evliliðin tek sebebi olmamalý ama en baþarýlý iliþkilerin önemli öðeleri arasýnda aþk ve sevgiyi saymadan olmaz. Ýnsanlarý evliliðe iten baþka etkenler de var... Ýþte sizlere belli baþlý evlilik nedenleri:

Aile özlemi: Bir süredir güvenli bir iliþki sürdürüyorsunuz ve birbirinize baðlýsýnýz. Çocuk yapmak istiyorsunuz ve evliliðin de bunun için en iyi ortamý sunacaðýný düþünüyorsunuz.

Doðru insan: Doðru insaný bulduðunuza inanýyor ve mutlu bir çift olarak yaþadýðýnýz heyecaný aileniz ve dostlarýnýzla paylaþmak istiyorsunuz. Güvenli, kendinizi iyi hissettiðiniz, saðlam bir iliþkiniz var ve evlilik bir sonraki mantýklý adým olarak görünüyor.

Güven arayýþý: Ýliþkiniz evlenmeden önce zaten güvence altýnda deðilse, evlendikten sonra güvenli olacaðý da tartýþýlýr. Üstelik evliyken ayrýlmak da daha zor olacaktýr.

Yalnýzlýk korkusu: Bazýlarý ileride yalnýz kalmaktan korktuklarý veya baþka kimsenin onlarý istemeyeceðini düþündükleri için evlenirler. Oysa tek kiþilik yalnýz bir hayat, iki kiþilik mutsuz bir hayattan daha iyidir.

Çocuk sevgisi: Çocuklarý çok seviyor ve sevdiðiniz erkekle en az iki tane çocuk yapmak istiyorsunuz. Ama sýrf çocuklar için evlenmek mutlu aile ortamý saðlamaz. Çok iyi düþünmeniz gerek...

Yeniden denemek: Evlenip boþandýktan sonra "Evlenmek mi? Bir daha asla!" diyenler olduðu gibi, ikinci bir evlilik yapýp ilkinin izlerini silmeyi arzulayanlar da yok deðildir. Böylece ilk evliliðin olumsuz sonuçlarýnýn üstesinden gelebildiklerini göstermeye çalýþýrlar. Oysa evlenme arzusu içten gelmelidir.

Sabah
    BlueSash.NET 2001-2007