Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Cinsellik
Kadnca
 
> Seksle ilgili uydurmalar
Seks, özellikle kapalý toplumlarda birçok kiþi tarafýndan konuþulmasý ayýp sayýlmýþ ve bu durum aþýlamayan tabularýn ortaya çýkmasýna neden olmuþtur.
Puan Ver
 Toplam Puan  0  Ortalama  0.00
Yazdr

Seks, özellikle kapalý toplumlarda birçok kiþi tarafýndan konuþulmasý ayýp sayýlmýþ ve bu durum aþýlamayan tabularýn ortaya çýkmasýna neden olmuþtur.

Seks, özellikle kapalý toplumlarda birçok kiþi tarafýndan konuþulmasý ayýp sayýlmýþ ve bu durum aþýlamayan tabularýn ortaya çýkmasýna neden olmuþtur. Birçoðumuz yarým yamalak bilgilerle cinselliði yaþarken, kimimiz de doðru bildiklerimizin aslýnda birer uydurma olduðunu yýllar sonra öðrendik. Ýþte size seksle ilgili doðru sandýðýmýz yanlýþlar;
Önceden tanýdýðým insanla birlikte olursam prezervatif kullanmama gerek kalmaz



Her ne kadar artýk televizyonlardan, gazete ve dergilerden sorunsuz ve güvenli seksle ilgili bilgiler edinmek mümkün olsa da prezervatif kullanýmý hala ortak bir sorun olarak karþýmýza çýkýyor. Birçoðumuz tanýðýmýz ve bildiðimiz insanlarýn güvenli seks için ideal kiþi olduklarýný düþünüyoruz. Ancak bu yaklýþým birçok sorunu da bereberinde getiriyor. Öyle ki bir insanýn temiz görünmesi ve güzel kokmasý onun çeþitli viruslerin taþýyýcý olmadýðý anlamýna gelmez. Sadece bir insanýn dýþ görünüþüne bakarak daha önceki seks deneyimleri hakkýnda fikir edinemezsiniz. Bu nedenle güvenli seks için perezervatif kullanmaktan vazgeçmeyin.

Eðer partnerim iliþki sýrasýnda geri çekilirse hamile kalmam

Bu düþünce ve inanýþ günümüzde ne yazýk ki istenmeyen hamileliklerin birinci nedeni olarak karþýmýza çýkýyor. Birçok güvenilir yöntem varkan bu riskli yöntemi seçmek yine seksle ilgili öðrenmemiz gereken çok þeyin olduðunun kanýtý gibi aslýnda. Unuttuðumuz bir nokta da spermlerin aslýnda çok inatçý olduklarý. Geri çekme yöntemi, temas sonunda hemen gerçekleþmezse, bir kýsým sperm içeri dökülebilir ve bu sebeple gebelik oluþabilir. Böyle bir riskle karþý karþýya kalmamak için daha güvenilir yöntemleri seçmeliyiz.

Eðer orgazm olmuyorsam iyi seks de yapmýþ sayýlmam



Ýþte size birçok insan tarafýndan doðru kabul edilen bir seks uydurmasý daha. Ancak unutulan bir nokta var ki o da iyi bir seks birçok þekilde olabilir. Bir öpücük, dokunuþ ve okþama da heycanlý ve güzel bir seksin yaratýcýlarý olabilir. Özensiz, acele ve sýrf tatmin olmak için yapýlan seksle orgazm olmak iyi bir seks anlamýna gelmez. Ýyi bir seks illaki yataðýn bir kenarýnda yaratýlan bir ýslaklýk hiç deðildir. Bu konudaki en üzücü gerçek ise seksin orgazm olmak için yapýlmasý gereken baský olarak algýlanmasý. Seksten zevk almak için dünyayý sarsan bir orgazm yaþamanýza gerek yok.

Erkeðin penisinin boyu çok önemlidir

Ýnsanlarýn fiziksel özellikleri birbirinden farklýdýr. Bir erkeðin penisinin küçük olmasý onun yetersiz olduðu anlamýna gelmez. Ve hatta o kiþinin deðiþik seks taktikleri olmasý onu kadýnlarýn gözünde ilah yapabilir. Bu arada birçok kadýn büyük penisin iliþki sýrasýnda acý verdiði konusunda da hem fikirler.



Erkekler seks için her zaman hazýrdýr

Erkeklerin sahip olduklarý testeron hormonu onlarýn seks yaþantýlarýnýn gidiþatýný belirleyen temel faktördür. Teorilere göre bir erkekle kadýnýn sekse olan düþkünlüklerinin çok farklý olmasý tamamen sahip olduklarý hormanlara baðlýdýr. Ayrýca seks fiziksel olduðu kadar beyinde de var olan bir olgudur. Kafa olarak buna hazýr olmayan bir erkek sekse hazýr deðil demektir.


Hergün masturbasyon yapmak seks baðýmlýsý olmanýn iþaretidir

Araþtýrmalara göre erkeklerin yüzde 90'ý ve kadýnlarýn da yüzde 75'i masturbasyon yapýyor. Hergün masturbasyon yapmak aþýrý sayýlabilir ancak bu durum baðýmlýlýktan çok bir asabiyetin ya da düþ kýrýklýðýnýn iþareti olabilir. Ýnsanlar birbirinden farklý seks dürtülerine sahiptirler. Ve bazý insanlar kendilerini hergün rahatlatma ihtiyacý duyabilirler. Üstelik bunu istedikleri kadar uzun süre devam ettirebilirler.
    BlueSash.NET 2001-2007