Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Cinsellik
Kadnca
 
> Kadýnlarýn ve erkeklerin erojen bölgeleri
Sevgilinizin boynunuza yumuþak bir öpücük kondurduðunu düþünün... Ya da kulaðýnýza aþk sözleri fýsýldadýðýný... Hatta gece yatakta ayaklarýnýza masaj yapmaya baþladýðýný hayal edin...
Puan Ver
 Toplam Puan  2  Ortalama  2.00
Yazdr

Sevgilinizin boynunuza yumuþak bir öpücük kondurduðunu düþünün... Ya da kulaðýnýza aþk sözleri fýsýldadýðýný... Hatta gece yatakta ayaklarýnýza masaj yapmaya baþladýðýný hayal edin...

Sevgilinizin boynunuza yumuþak bir öpücük kondurduðunu düþünün... Ya da kulaðýnýza aþk sözleri fýsýldadýðýný... Hatta gece yatakta ayaklarýnýza masaj yapmaya baþladýðýný hayal edin...

Her insanýn fantazilerinin, cinsellikten aldýðý zevkin farklý olmasý gibi uyarýlma noktalarý da birbirinden farklýdýr. Kimileri yumuþak okþayýþlardan, kimileri daha sert ve tutkulu davranýþlardan, kimileri ise öpülmekten hoþlanýr. Üstelik her insanýn öpülmesini, okþanmasýný istediði noktalar da farklý olabilir. Fakat sinir sisteminin herkeste aþaðý yukarý ayný olduðu düþünülecek olursa, aslýnda küçük farklýlýklar dýþýnda vücudumuzun bazý bölgelerinin bu tür uyarýlmalara son derece müsait olduðu görülür. Ýþte yukarýdan aþaðýya doðru kadýn ve erkeklerin erojen noktalarý...

Kulak: Kadýnlarýn büyük çoðunluðu kulaðýn ve kulak çevresinin erojen olduðunu söylüyor. Erekler de kadýnlar da özellikle seks sýrasýnda kulaklarýna fýsýldanmasýndan, kulaklarýnýn öpülmesinden hatta ýsýrýlmasýndan hoþlanýyor. Ayrýca yine her iki cins de partnerlerinin nefesini kulaklarýnda hissetmenin kendilerine çok büyük haz verdiðini belirtiyorlar. Fakat iþin sýrrý yumuþak davranmakta. Aksi halde karþý taraf tahrik deðil rahatsýz oluyor.

Boyun: Sinir sistemi geliþmiþ olan boyun bölgesi hem erkeklerin hem de kadýnlarýn erojen noktalarýndan. Bu sebeple gerek kadýnlar gerekse erkekler boyunlarýnýn öpülmesi, okþanmasý, yalanmasý ya da hafifçe ýsýrýlmasýndan hoþlanýyorlar. Kadýnlar boyun temasýný ön seviþmenin olmazsa olmaz etaplarýndan biri olarak görüyor, boyunlarýna yapýlan temasýn, hatta masajýn ön seviþmenin baþlangýç noktasý olduðunu söylüyor. Erkekler de kadýnlar gibi boyunlarýna masaj yapýlmasýnýn cinsel arzuyu arttýrdýðý görüþünde.

Aðýz: Aðýz için söylenebilecek pek bir þey yok aslýnda. Siz öpüþmekten zevk almayan kadýn ya da erkek gördünüz mü? Hayýr deðil mi? Fakat unutulmamasý gereken bir þey daha var. Erkekler dudaklar ve öpüþme konusunda kadýnlara oranla biraz daha þiddetten hoþlanýyor. Kadýnlar french kiss'i ya da masumane öpücükleri tercih ederken, erkekler kadýnýn öpüþürken dudaklarýný sýkýþtýrmasýndan ya da ýsýrmasýndan zevk duyuyor.

Sýrt: Kadýnlar ense kökünden itibaren omurgalarý boyunca partnerlerinin yavaþça aþaðý kaymasýndan çok hoþlanýyor. Partnerlerinin ellerini, parmaklarýný, dillerini ya da dudaklarýný kullanarak küçük dokunuþlarla yukarýdan aþaðýya inmesini tahrik edici buluyor. Ayný þey erkekler için de geçerli. Onlar da birlikte olduklarý kadýnýn göðüslerini, yüzünü, nefesini sýrtýnda hissetmekten hoþlanýyor.

Göðüsler: Kadýnlarýn en erojen noktalarýndan olan göðüsler, hem kadýnýn tahrik olup cinsel doyuma ulaþmasýna yardýmcý oluyor hem de onun cinsellikten ne kadar zevk aldýðýný gösteriyor. Hemen her erkek göðüslerin, kadýnýn erojen noktalarýndan biri olduðunu bilse de bazý yanlýþlar yapabiliyor. Örneðin kadýnlar göðüslerinin okþanmasýndan çok fazla tahrik olmuyorlar. Kadýnlar, erkeðin eliyle göðüslerini okþamasý yerine parmakla, dudakla, dil ya da cinsel organlarýyla göðüslerine dokunmasýndan zevk duyduðunu söylüyor. Erkekler bu konuda kadýnlar kadar görüþ birliðine varabilmiþ deðil. Kimi erkekler kadýnýn göðüslerini sýkmasý, ýsýrmasý ya da yalamasýndan zevk aldýðýný söylerken kimileri bundan nefret ediyor. Ýyisi mi, siz siz olun erkeðinize bu konuda ne düþündüðünü sorun!

Karýn: Son derece hassas ve yumuþak bir bölge. Seviþme anýnda kadýnlar göbek deliklerinin ellenmesinden, yalanmasýndan, okþanmasýndan tahrik olabiliyor. Erkeklere gelince... Erkekler de en az kadýnlar kadar bu bölgenin kendilerini tahrik ettiðini söylüyor. Fakat erkekler bu konuda biraz daha yaratýcý. Partnerlerinin dilleri ya da dudaklarýnýn yaný sýra saçlarýnýn, göðüslerinin bu bölgeye temas etmesinden çok büyük haz alýyorlar. Fakat bu bölgeye dokunurken ya da okþarken, nazik davranmak gerekiyor. Aksi halde sevgilinizin caný yanabilir.

Popo: Kadýnlarýn erojen bölgelerinden biri de kalçalarýdýr. Hemen hemen her kadýn, popolarýnýn okþanmasýndan, öpülmesinden, yoðurulmasýndan, hafifçe vurulmasýndan ve partnerlerinin parmaklarýnýn popo çizgisi boyunca gezinmesinden hoþlanýr. Fakat daha fazlasýný istiyorsanýz dikkatli olmalýsýnýz. Çünkü bazý kadýnlar anüslerinin ellenmesinden zevk alýrken, bazýlarý bunu tiksindirici buluyor. Bunu deneyerek veya konuþarak çözümleyebilirsiniz.

Erkekler de popolarýnýn okþanmasýndan, öpülmesinden, ýsýrýlmasýndan zevk alýyor. Fakat nazik olmanýz kaydýyla. Penisle anüsleri arasýndaki bölge son derece duyarlý olduðundan en ufak bir darbe bile çok büyük aðrýya neden olabilir. Bazý uzmanlar kadýnlarýnki gibi ereklerin de G noktasý olduðunu ve bunun anüsün 3-5 cm. içinde olduðunu belirtiyor. Bu varsayýma göre erkekler henüz bunu keþfetmemiþ olsalar dahi, sadece bu bölgelerinin okþanmasýyla orgazm olmalarý mümkün görünüyor. Fakat bazý erkekler bu konuda çok hassaslar ve böylesi dokunuþlardan nefret ediyorlar. O yüzden bu bölgelere dokunmadan önce kesinlikle onun fikrini almalýsýnýz.

Bacaklar: Ayak bileðinden baþlayýn ve yavaþça yukarýya çýkýn. Avuç içiniz ya da parmaklarýnýzla dairesel hareketler yaparak baldýrlarýný özellikle de en erojen nokta olan baldýrlarýn iç taraflarýný okþayýn. Kadýnlarýn bu dokunma iþlemine bayýldýðýný göreceksiniz. Erkekler de en az kadýnlar kadar baldýrlarýnýn içinin okþanmasýndan tahrik oluyor.

Ayak: Yine tam olarak fikir birliðine varýlamayan bir nokta. Kimi kadýnlar erkeklerin ayaklarýný öpmesini, parmaklarýný yalayýp emmesini tahrik edici bulurken kimileri bunu çok pornografik ve iðrenç buluyor. Ayný þey erkekler için de geçerli. Üstelik erkeklerin büyük çoðunluðu parmaklarýnýn okþanmasýndan, öpülmesinden nefret ediyor. Partnerinizin bu konudaki tutumunu deðiþtirmek veya deðiþtirmemek size kalmýþ. Bu konularda fazla ýsrarcý olmamakta fayda var.
    BlueSash.NET 2001-2007