Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadýnca
  Ýliþki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Saç
  Saðlýk
  Yaþam
  Anne Çocuk
 
Cinsellik
Kadýnca
 
> Onun hassas noktalarýný biliyor musunuz?
Mutluluðun sýrrý çiftlerin birbirini çok iyi tanýmalarýnda yatar. Öyle ki karþýnýzdakinin sadece huyunu bilmeniz yeterli deðildir. Sevgilinizin vücudunu ne kadar iyi tanýrsanýz o kadar saðlýklý bir cinsel yaþantýnýz olur. Bu da mutlu bir iliþki için kaçýnýlmazdýr. Peki sevgilinizin vücudunu yeterince tanýdýðýnýzý düþünüyor musunuz?
Puan Ver
 Toplam Puan  19  Ortalama  6.33
Yazdýr

Mutluluðun sýrrý çiftlerin birbirini çok iyi tanýmalarýnda yatar. Öyle ki karþýnýzdakinin sadece huyunu bilmeniz yeterli deðildir. Sevgilinizin vücudunu ne kadar iyi tanýrsanýz o kadar saðlýklý bir cinsel yaþantýnýz olur. Bu da mutlu bir iliþki için kaçýnýlmazdýr. Peki sevgilinizin vücudunu yeterince tanýdýðýnýzý düþünüyor musunuz?

Mutluluðun sýrrý çiftlerin birbirini çok iyi tanýmalarýnda yatar. Öyle ki karþýnýzdakinin sadece huyunu bilmeniz yeterli deðildir. Sevgilinizin vücudunu ne kadar iyi tanýrsanýz o kadar saðlýklý bir cinsel yaþantýnýz olur. Bu da mutlu bir iliþki için kaçýnýlmazdýr. Peki sevgilinizin vücudunu yeterince tanýdýðýnýzý düþünüyor musunuz? Göz kapaklarýndan ayak parmaklarýna kadar uzanan bir gezintiye çýkmaya ne dersiniz? Ondaki gizemi dokundukça keþfedin. Emin olun ki karþýnýza yeni þeyler çýkacak ve her ikiniz de oldukça heyecanlý ve zevkli anlar yaþayacaksýnýz.



Göz kapaklarý ve dudaklar

Þefkatle yüzünü iki eliniz arasýna alýn ve derin derin gözlerinin içine bakýp, onu bakýþlarýnýzla hapsedin. Buna kesinlikle karþý çýkmayacaktýr. Gözlerini kapatýp kendinden geçer gibi nefes almaya baþladýðýnda, bilin ki dudaklarýnýzýn birleþmesini bekliyordur.

O teslim olmaya hazýr olsa da siz acele etmeyin. Göz kapaklarýna ufak öpücükler kondurup, yüzünde gezintiye devam edin. Nabýz atýþlarýný hissedene kadar öpücükleri arttýrýn. O heyecanlandýkça siz ritmi yükseltin. Öpücükleri, hýzlandýrýp birden yavaþlatýn sonra bir daha bir daha... Müthiþ bir heyecan dalgasýnýn sizi alýp götürmesine izin verin....

Yüz bölgesinde onu son derece heyecanlandýrabilecek ufak bir nokta daha var. O da dudak kenarlarý. Dilinizin ucuyla usul usul dudaklarýnýn etrafýnda gezinin. Oldukça heyecanlý olduðunu hissettiðiniz anda üst dudak ile alt dudaðýnýn birleþtiði ince çizgide durun. Gerisi sizin yaratýcýlýðýnýza kalmýþ...

Göðüs

Þimdi sýra sizde. Onun tüm okþama, dokunuþ ve öpücüklerini bu kez de siz ona gösterin. Tutkulu öpücükler büyük etkiler gösterir. Ya da iyi bir masaj veya okþamalarla dolu uyarýcý dokunuþlar da iyi gelecektir. Her erkek sevgilisinin yumuþacýk ellerini göðsünde hissetmeyi, öpücüklere boðulmayý sever. Onu daha çok heyecanlandýrmak için yavaþ nefes alýþ veriþlerinizi göðsünde hissetmesini saðlayýn.

Eller

Ellerine öpücükler yaðdýrýrken gözlerini kapatmasýný saðlayýn. Çoðu erkek pek yaþamadýklarýndan dolayý ellerinin öpülmesinin ne kadar duygusal bir olay olduðunun farkýnda deðildir. Bir erkek elinde 40.000 sinir ucu bulunmaktadýr. Bu sinir uçlarýnýn öpücüklerle uyarýlmasý onu son derece tahrik edip heyecanlandýrýr. Hisleri aniden bir duygu seline dönüþüverir. Önce iþe bir veya iki týrnaðýnýzla onun avuç içinde ufak ama gittikçe büyüyen daireler çizmekle baþlayýn. Ardýndan pamaklarýna bir bir ellerinizle sonra da dilinizle masaj yapýn. Bu ona son derece zevk verecektir.

Kalça

Yavaþ yavaþ kalçasýnýn alt kýsmýndan masaj yaparak üst ve iç kýsýmlara yönelin. Arada ateþli öpücüklerle olaya biraz daha renk katmaya bakýn. Ancak en hassas bölge vücudun üst kýsmýyla üst kalçanýn birleþtiði yerdir. Yani beli. Bel kýsmýna ateþli öpücüklerle masaj yapmaya özen gösterin.



Ense

Erkekler enselerine dokunulmasýndan son derece zevk alýrlar. Ensesine konduracaðýnýz ufak ýsýrýklar çok hoþuna gidecektir. Isýrýklarýn ardýndan önce yavaþ tempoyla ardýndan da hýzýný gittikçe arttýrarak onu öpüceklere boðun. Bu esnada ek olarak ellerinizle saçlarýný karýþtýrýp saç tellerinin arasýnda gezinebilir veya þefkatle baþýný okþayabilirsiniz.

Karýn

Onu doruk noktasýna getirmeden evvel mutlaka ama mutlaka göbek deliðinde ara verin. Erkeðin göbek kýsmý çok hassas bir bölgedir. Bu nedenle çok yavaþ ve nazik olmaya özen gösterin. Elinizle karnýný þefkatle okþayýn. O bu okþamalarda sevginizi hissedebilmeli. Karný ile göðsü arasýndaki git geller onun ateþini yükseletecek, heyecanlanmasýna ve daha fazlasýný istemesine neden olacak.

Ayaklar

Ayaklar ve ayak parmaklarý fazlasýyla heyecan uyandýran, uyarýcý bölgelerdir. Ancak dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ayaklarýný gýdýklar gibi okþamamak olmalý. Aksi takdirde sevgiliniz zevk almaktan çok gülme krizine kapýlacaktýr. Ayaklarýna dil darbelerinizle ve elinizle temas ettiðinizde tepkilerini iyi ölçün ve kendinize ona göre yön verin. Yüz ifadesi ve arada çýkaracaðý sesler size doðru yolda olup olmadýðýnýzý gösterecektir. Örneðin onun ayaklarýný topuklarýndan baþlayarak kremleyebilir, usul usul yaramaz bir çocuk gibi parmaklarýný çekebilir hatta kremlemeden önce o parmaklarý ýsýrabilirsiniz de. Bu esnada da hassas noktalara masaj yapmýþ olup onu uyarabilirsiniz.
    BlueSash.NET© 2001-2007