Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Ak
Kadnca
 
> Erkekleri mýknatýs gibi çekin!
Yalnýzlýk canýnýza tak ettiyse, bir "erkek mýknatýsý"na dönüþmenizi saðlayacak önerilerimizi uygulayýn.
Puan Ver
 Toplam Puan  0  Ortalama  0.00
Yazdr

Yalnýzlýk canýnýza tak ettiyse, bir

Mutlusunuz. En yakýn arkadaþlarýnýzla buluþtunuz ve dýþarý çýktýnýz. Dans etmek, gülmek, eðlenmek ve þýmartýlmak istiyorsunuz. Fakat yolunda gitmeyen bir þeyler var. Gece boyunca hiçbir erkek sizinle ilgilenmedi, göz temasýnda bile bulunmadý. Hemen moralinizi bozmayýn. Sizin için derlediðimiz küçük ipuçlarýyla erkekleri her ortamda etkilemek ve þaþýrtmak elinizde.

Kalabalýk grupla dýþarý çýkmayýn

Yeni erkeklerle tanýþmak için can mý atýyorsunuz? Kabalýk gruplar dikkat daðýtýr. Bu nedenle sadece en yakýn iki arkadaþýnýzý planýnýza dahil edin. Ýki-üç kiþilik arkadaþ gruplarý en eðlenceli olanlarýdýr. Birbirine baðlý, küçük grubunuz emin olun yabancýlarýn dikkatini çekecek ve onlarýn sizinle tanýþmak istemesini saðlayacaktýr. Arkadaþlarýnýz yalnýz kalmayacaðý için tüm flört önerilerini gönül rahatlýðýyla kabul edebilirsiniz.

Kendinize içki ýsmarlayýn

Dýþarý çýktýðýnýzda kendi içkinizi kendiniz ýsmarlayýn. Hatta gözünüze kestirdiðiniz yakýþýklýya da. Kendilerinden faydalanýlmasýndan hoþlanmayan erkekler bu sayede sizin bir bardak içki peþinde olmayan, güçlü bir kadýn olduðunuzu düþünecekler ve size yaklaþmak için fýrsat kollayacaklar. Bizden söylemesi.

Gülümseyin

Her þeyden önce sorunlarýnýzý evde býrakmaya çalýþýn Kafanýzý kurcalayan her þeyi birkaç saatliðine de olsa unutun ve gülümseyin. Gülümseyen, doðal kadýnlar her zaman fark edilirler, aklýnýzdan çýkarmayýn.

Göz temasýndan kaçýnmayýn

Baþý önüne eðik, utangaç bakýþlarla etrafta neler olup bittiðini anlamaya çalýþan kadýnlardan biri olmak yerine, kendine güveni tam çekici bir kadýn olmayý tercih edin. Pistin kenarýnda duran yakýþýklý dikkatinizi mi çekti? Gece boyunca onunla göz temasý kurmaya çalýþýn. Unutmayýn! Her þey bakýþarak baþlar.

Gereksiz sonular sormayýn

Sizinle ilgilendiðini belli etti, yanýnýza geldi. Konuþmaya baþlayacaksýnýz. Eðer karamsar bir insansanýz, bu doðrultudaki düþüncelerinizi bir kenara býrakýn. Hayatýn anlamsýzlýðýna, politik ve ekolojik sorunlara dair fikirlerinizi daha sonraki buluþmalara saklayýn. Kendinizi olduðunuzdan farklý göstermeye gerek yok ama bu tür konuþmalar ilk tanýþýklýkta karþý tarafýn kaçmasýna ya da hakkýnýzda olumsuz þeyler düþünmesine sebep olabilir. Konuþmuþ olmak için kliþe cümleler kurmayýn. Ona ne iþ yaptýðý ya da ne kadar para kazandýðýna dair sýkýcý sorular sormayýn. Unutmayýn, eðlenmeye çýktýnýz. Dünyayý veya ülkeyi kurtaracak sözler tüketmeye gerek yok. Býrakýn gevezeliði, müziðin ve gecenin tadýna varýn.

Doðallýktan uzaklaþmayýn

Her zamanki gibi kendiniz olun. Ne yapmak istiyorsanýz onu yapýn. Samimiyetsiz tavýrlardan ve yalan söylemekten kaçýnýn. Karþýnýzdaki yabancýya içinizden geldiði gibi davranýn. Beðenilmek adýna rol yapmanýn hiç anlamý yok.
    BlueSash.NET 2001-2007