Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Ak
Kadnca
 
> Hissettiðiniz gerçekten aþk mý?
Onunla iyi vakit geçiriyor, onu çekici buluyor ve ona aþýk olduðunuzu söylüyorsunuz. Peki hissettiðiniz gerçekten de aþk mý acaba?
Puan Ver
 Toplam Puan  1  Ortalama  1.00
Yazdr

Onunla iyi vakit geçiriyor, onu çekici buluyor ve ona aþýk olduðunuzu söylüyorsunuz. Peki hissettiðiniz gerçekten de aþk mý acaba?

• Ýkiniz de iyi vakit geçirmek için etrafýnýzda insanlara mý ihtiyaç duyuyorsunuz? Eðer öyleyse, bu aþk deðildir.

• Ona bir insan gibi mi yoksa bir eþya gibi mi davranýyorsunuz? Eðer onunla dýþarý çýkmanýzýn nedeni güzel görünmesi ya da sinema biletinin olmasýysa bu aþk deðildir.

• Bütün akþamý onunla baþ baþa geçirdiðiniz zaman öpüþmüyor, birbirinize dokunmuyor ya da seks yapmýyor musunuz? Evet cevabý, bunun aþk olmadýðý anlamýna gelir.

• Sürekli kavga ediyor, kýskançlýk yapýyor, birbirinizi çok fazla incitiyorsanýz, sürekli birbirinize sataþýyor ve eleþtiriyorsanýz dikkatli olmakta fayda var, çünkü bu yaþadýðýnýz aþk olmayabilir.

• Hala baþkalarýyla görüþmeyi ya da gizlice buluþmayý mý düþünüyorsunuz? Eðer cevabýnýz evetse siz aþýk deðilsiniz.

• Tamamen açýk ve dürüst müsünüz? Biriniz ya da ikiniz birden bencil ve içtenlikten yoksunsanýz ya da duygularýnýzý açýklayamýyorsanýz dikkatli olun.

Gerçekçi misiniz?

Gelecekle ilgili olasý problemleri itiraf etmelisiniz. Baþkalarý (aileleriniz dýþýnda) sizin hala birlikte olmanýza þaþýrdýklarýný, çok farklý olduðunuzu, seçimlerinizden emin olmadýklarýný söylüyorlarsa bu iliþkiyi gözden geçirmek iyi olacaktýr.

• Biriniz ya da ikiniz birden verici olmaktan çok alýcý mýsýnýz? Eðer cevabýnýz evetse, bu durumdan þu anda ne kadar hoþnut olduðunuzun önemi yok, muhtemelen bu sona erecek.

• Partnerinizin artýk hayatýnýzýn bir parçasý olmaya baþladýðýný mý düþünüyorsunuz? Cevabýnýz evetse, güzel bir rüyadasýnýz demektir. Bu aþkýn en önemli belirtilerinden biridir.
    BlueSash.NET 2001-2007