Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
Ak & Sevgi Yazlar

Aþk Mý? Ya Sonrasý?


Eðer iliþkiniz artýk size zarar vermeye baþladýysa, aldýðýnýz tek bir yudum bile size yeterli gelmiyor ve karþýnýzdakinin de size daha fazlasýný vermeye niyeti yok gibiyse, uzun zamandýr kaybettiðiniz kontrolu elinize almanýn zamaný gelmiþ demektir.

Bazý iliþkilerde zamanla alkolizmin yerini alýr. Mutluluktan daha çok acý vermeye baþlamýþ, ve alýþkanlýktan öteye geçmez olmuþtur. Siz farkýnda olmasanýzda aslýnda o kiþiye ve iliþkiye baðýmlý olmaya baþlamýþ ve tüm hayatýnýzý, arkadaþlarýnýzý ve ailenizi arka plana almýþsýnýzdýr. Ýliþkinin baþýndaki heyecan, aþk kendini kavgalara, güvensizliklere ve hesap sormalara býrakmýþsa, yalanlar iki tarafýnda kurtarýcýsý olmuþsa, o gemiyi terk etmenin zamaný çoktan gelmiþtir.

Eðer iliþkiniz artýk size zarar vermeye baþladýysa, aldýðýnýz tek bir yudum bile size yeterli gelmiyor ve karþýnýzdakinin de size daha fazlasýný vermeye niyeti yok gibiyse, uzun zamandýr kaybettiðiniz kontrolu elinize almanýn zamaný gelmiþ demektir. Böyle zamanlarda mantýk ve duygularýn çekiþme zamaný baþlar. Mantýðýnýz sizi bu iliþkiden uzak tutmaya çalýþsa da duygularýnýz savaþmaya hazýr deðildir ve siz karþýnýzdaki sevgiliye hakettiðinden fazlasýný vermeye baþlamýþsýnýzdýr.

Ýþte size iliþkinizin negatif yönde olduðunu gösteren sebepler:
* Kendinizi ilgiye muhtaç hissediyorsanýz; Öncelikle neden böyle hissettiðinizi sorgulayýn. Hayatýnýz boyunca hep ilgi mi beklediniz yoksa partnerinizin size karþý duyduðu ilginin zamanla azaldýðýný mý hissetmeye baþladýnýz?

* Ona karþý baðýmlýlýk hissediyorsanýz; Sizi kýrdýðý, ihmal ettiði ve eskisi kadar sevgi sözcüklerine boðmadýðý halde siz hala onsuz yaþayamayacaðýnýzý mý düþünüyorsunuz?

* Ýliþkide verici taraf hep siz oluyorsanýz; Partneriniz size saygý duymuyor, onun için yaptýklarýnýzý takdir etmiyor ve duygularýný ifade etmekten kaçýyor ve siz buna raðmen hala iliþkide verici tarafa mý oynuyorsunuz?

Bunlardan sadece birini hissediyorsanýz her iliþkide zaman zaman yaþanan ve birbirinize karþý duyduðunuz sevgi ve güvenle üstesinden gelebileceðiniz bir döneme girmiþsiniz demektir. Ama yukarýdakilerden 2 tanesi de tamamen iliþkinizi ve hissettiklerinizi tercüme ediyorsa, arkadaþlarýnýzla sorunlarýnýzý paylaþýp, kendinizi onsuz bir hayata hazýrlama vakti gelmiþ demektir. Unutmayýn, her geminin mutlak bir yolcusu ve her yolcunun mutlak gezeceði baþka kýyýlar vardýr. Önemli olan dalgalarýn sizi fazla hýrpalamasýna izin vermeden, zamanýnda terk etmektir dumaný tüten gemiyi.

Bu yaz 55720 kez okundu.

 | nceki Fkra
ask-sevgi | Sonraki Fkra
Yazy Yazdr
    BlueSash.NET 2001-2007