Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Korkunç olaylar
 
Tavla
 Okunma  1881
 Genç bi kýz ailesinin evde olmadýðý bi akþam arkadaþlarýný davet etmiþ. Kýz kýza yemiþler, içmiþler, derken içlerinden biri "Hadi cin çaðýralým" demiþ. Ev sahibi kýz da hiç inanmazmýþ böyle þeylere ama arkadaþlarýna ayýp olmasýn diye kabul etmiþ. Harfler kesilmiþ, fincan ortaya konmuþ ve elele bir masanýn etrafýnda daire olunup cin çaðýrma olayýna girilmiþ. Cin gelmiþ gelmesine ama bizim kýz hala fincaný arkadaþlarýnýn ittiðini düþünüyomuþ. Bi ara fincan hýzlý hýzlý harflere giderek þöyle demiþ: "Ýçinizde bana inanmayan biri var. Yarýn saat 4'te o kiþiyle tavla oynamaya geleceðim!" Kýzlar feci týrsmýþlar ama ev sahibi kýz hala dalgasýndaymýþ iþin. Saat çok geç olmadýðý halde seans hemen bitirilmiþ ve kýzlar evlerine daðýlmýþ.

Bizimki zaten o tür þeylere hiç inanmadýðýndan cin olayýný ertesi sabah unutmuþmuþ bile. Öðlene doðru telefon çalmýþ. Arayan, kýzýn çok sevdiði, çok iyi anlaþtýðý teyzesiymiþ, "Bugün içimde bi sýkýntý var, evdeysen bi ara sana uðruycam. Dertleþelim biraz" demiþ. Kýz da sevinmiþ teyzesini görecek diye, "Hemen gel, ben de seni çok özledim" demiþ.

Kýz, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüþ. Hoþbeþ etmiþler ama teyze hala dalgýnmýþ. Kýz, "Teyzeciðim sen konuþtukça daha kötü oldun, istersen baþka biþey yapalým" demiþ. Teyzesi de "O zaman tavla oynayalým. Ne zamandýr seninle oynamadýk. Kafam daðýlýr biraz" demiþ. Kýz tavlayý almaya giderken bi gece önceki olay aklýna gelmiþ, "Meðer benim teyzem cinmiþ" deyip gülümsemiþ.

Kýzla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmýþ. O içerdeyken telefon çalmýþ. Arayan kýzýn babasýymýþ. Adamcaðýz çok üzgün bi sesle konuþuyomuþ: "Kýzým teyzen öðlen bi trafik kazasý geçirdi. Durumu çok iyi deðildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, baþýmýz saðolsun.."
Puan Ver
 Toplam Puan  4  Ortalama  1.33
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007