Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Komik yazýlar
Fkralar
 
Cem Yýlmaz 2002
 Okunma  1615
 Cem Yýlmaz 2002


Ünlü þovmen Cem Yýlmaz, gösterilerinde 'Buradan çýkýnca anlatýlanlarýn hepsini unutacaksýnýz' der. Ama star muhabiri unutmamis . Okuyun, gülmekten ölün...


BÝR buçuk aydýr sahnelere çýkmayan Cem Yýlmaz, dün Ankara'daydý. Milli Eðitim Bakanlýðý Þura Salonu'nda sahne aldý. Kýrdý, geçirdi. 'Evde espri yapamýyorum. Eve iþ getirme diyorlar' diyerek baþladýðý programýnda politik esprilere de yer verdi. Ýþte, kahkaha makinesinin unutulmaz esprileri:


BÝR komedyenin programýný izledim. Kadýn sünnetçi çýkarmýþtý. Ýlk kadýn sünnetçi. Ben 1978'de sünnet oldum ve sünnetçi kadýndý. Böyle hatýralarýn olmasý gerekiyor komedyen olman için. Ben 30 sene sonra anlatýrým diye kendime 5 yaþýnda sünnet organize etmiþ olamam.


BENÝ kadýn sünnet etti. Bundan bahsederken belden aþaðý birþeyden bahsetmiyorum. Sünnet bir hadisedir. Erkek çocuðun mürüvvetinin görüldüðü yer. Erkek çocuðun mürüvvetinin görüldüðü yerler sünnet, askerlik, evlilik. Gerçi sünnette daha net görülür mürüvvet. Ona mürüvvet diyorlar, enteresan bir þey. Kadýn ismi vermiþ olmalarý tuhaf. Gerçi rahim diye de adam var olsun.


DÝYARBAKIR'A gidiyordum uçakla. Hostesle muhabbet ediyoruz. Business'ta oturuyorum. Hep Business'ta otururum. Buraya da Business geldim. Ankara'ya business açýlmýþ çok süper bir þey. Bilmeyen varsa söyleyeyim. Business iþ amaçlý gidilen seyahat manasýna gelmiyor. Portakal suyu veriyorlar sen de kendini bir b.k zannediyorsun. Ayný uçaðýn içinde ne sýnýf yapýyorsun ulan. Portakal suyu içerken kendini ne zannediyorsun. 'Mersi caným. Bunu içmeden uçamýyorum'. Bir de perdeyle ayýrmýyorlar mý tavým ona. Soruyorsun 'Somon var mý?' Arkana bakýyorsun. 'Fakirler, ekonomi, allah belanýzý versin. Uçak sizin neyinize'. Bir hava yaratýrlar ki sanki uçak düþünce Business'takiler ölmüyor.


HOSTESLE muhabbet ediyorum. Laf döndü dolaþtý sünnete geldi. Eh business'ta oluyor böyle þeyler. Beni kadýn sünnet etti dedim. Hostes dedi ki, 'Aaa kadýnlar bindiði dalý kesmez ama'. Hostesin þakasýna bak. Biz yapsak, aforoz ederler.

NE yaparsan yap ne olursan ol öleceksin. Ýnsan ölümlü bir yaratýktýr. Ýnsan öleceðini bilir. Belgesellerde gördüðün kaplanlar aslanlar gibi deðil. Belgeselde gördüðün kaplan, aslan hep koþacam zannediyor. O erkek aslaný görmüyor musunuz. Fönlü böyle. Artýk ormanda nerede buluyorsa fönü. Bizimki daha kompleks bir yaþam. Öleceðini biliyorsun ve sýklýkla unutuyorsun. Hani ölümden dönenler anlatýr ya; bir ýþýk geldi falan diye. O, kýça týkýlan pamuk.


SENÝN inancýný bilemem. Ýstersen toteme tap. Herkes ölecek. Mahþer var ya. Orasý iþte. Kýyamet kopsun herkes orada olacak. Büyük bir kokteyl gibi düþünün. Ýlk gün imza almaktan anan aðlayacak. Herkes orada çünkü. Aaa Sezar.


REENKARNASYONA inananlar var. Yok öyle bir þey. Hep þöyle yapýyorlar. 'Önceki hayatýmda Rus Çariçesiydim' Hiç o..... olan yok. Hiç duyuyor musunuz, 'Önceki hayatýmda taksi þoförüydüm'. Herkes kral...


HERKES yanacak dediðim bir kiþi hariç. O da Fedon. Çünkü Fedon daha yanamaz. Fedon artýk limitte onu direk cennete alacaklar.


TÜRK Hava Kurumu bizim memleketin en iyi çalýþan kurumu. Kurban derisini veriyorsun ondan uçak yapýyor. Artýk nasýl katlýyorsa. Bi de tuzlarsan F-16 oluyor diye bir geyik var ama yalan olmasýn.


ASKERDE seni mesleðinle yönlendirirler. Terzisin terzi yaparlar. Atom mühendisiysen gazinoda televizyondan sorumlu olursun. Þahsýna santral kuracak deðil ya...


GENÇLÝÐÝN bir lafý vardýr, 'En verimli çaðýmda askere aldýlar' Sanki herifi soðuk füzyonu bulurken götürdüler. Bunu söylediði zaman komik durum oluyor. Ama günde sekiz saat antrenman yapmasý gereken baleti 8 ay botla gezdirirsen Kuðu Gölü'nden manda b.kuna transfer olur.


EN verimli çaðýmda askere aldýlar. Ne yapýyordun ki? Verimli verimli evde oturuyordum. Ulan ben para basýyordum beni aldýlar askere.


NÝYE bedelli yapmadýn diyorlar. 15 bin mark veriyordun 28 gün yapýyordun. Ben hiç para vermeden 550 gün yaptým. Bir de orada olaný biteni anlatýyorum senede 2 milyon dolar kazanýyorum. 28 günlük birikiminle single çýkaramazsýn.


300 erkek yan yana yatýyorsun abi. Kalabalýk bir erkek topluluðu demek, baþka bir organizma demek abi. Kadýn olmasa b.k içinde yüzeriz. Kadýn kendine özenmen için sebeptir. Deodorant mý at gitsin. Konyalý arkadaþýna koksan ne olur ya. Ayaklarýný haftada bir mi yýkýyorsun. Ayda bir yýka. Kim senin mantar yetiþtirmene birþey diyebilir. Askerliði yapmýþ olan o
kokuyu bilir.


KÜFÜR konusunda ben muzdarip bir insaným. Bu konuda bir çifte standart var. Vizontele'de ben bir adamý canlandýrdým. Yazýldýðý haliyle bir o..... ç..... O adamý baþka türlü canlandýrmanýn imkaný yok. Bizim eski filmlerimizde falan küfür yoktur. Trajedi yaþanýr, adamýn karýsýna, kýzýna tecavüz, bir de köyü yakarlar. Bizim filmin kahramaný finalde gelir, 'Alçaklaaar'. Yani hiçbir caydýrýcýlýðý olmayan.


BÝR eroin kaçakçýsýnýn hayatýný yapýyor herif. Böyle konuþuyor: Mal geldi mi? Geldi efendim. Fakat, filhakika malýmýz kantara girdi. Olur mu lan böyle. Bu adamlar böyle konuþmuyor ki. Mal geldi mi? Geldi a... koyum. Malýn anasýný s....ler.


DENÝZ Harp Okulu'nun kuruluþ yýldönümünde sahneye çýkýyorum. Ýlk mezunlar da gelmiþ. Nasýl bir yaþ ortalamasý anlatamam. Ýlk 20 dakika eski Türkçe anlattým. Filhakika, buna mukabil bir sonraki latifede buluþmak üzere. Benden sonra Ajda Pekkan vardý, þöyle sundum: Yeni yetenek Ajda Pekkan. Abicim sýfýr reaksiyon. Herkes onaylýyor. 'Bu kýz çok tutacak' diyorlar.
AL kadehi ver al... Lider taklidi yaptým durduk yerde. Eskiden lider taklidi vardý. Þimdi çok zor. Ýki kiþi koluna girecek. Amma zor iþ.

14 Mart Týp Bayramý'nda doktor arkadaþlarla sohbet ediyoruz. Bizde sperm bankasý var mý diye sordum. Yok dediler. Dedim isabet. Ýçinde banka lafý geçtiði için biri hortumlar rezillik olur.
Puan Ver
 Toplam Puan  9  Ortalama  2.25
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007