Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Komik yazýlar
Fkralar
 
Avrupa birliðine girersek
 Okunma  1937
 1.. Serbest dolaþým çýkar . Ýyi bir eðitimi ve geçerli bir iþi olmayanlarýn hepsi (Ýpini koparanlar) çil yavrularý gibi Avrupa'nýn dört bir yanýna daðýlýr .

2.. Hide Park'ta Türk usulü piknik yapar. (5 aile, 28 çocuk, kamyon, kebap, raký, çið köfte, pijama, atlet, ip, top, tüp, çaydanlýk, buz kabý, karpuz, tavla, okey, haþlanmýþ yumurta ve patates, pet þiþe, naylon poþet, arabesk, gürültü ve kavga)

3.. Versailles Sarayýnýn önünde seyyar satýcýlýk yapar.(Salatalýk, lahmacun, simit v.s.)

4.. Wembley stadyumunun giriþinde seyyar köfteci açar.

5.. Çocuklar trafik ýþýklarýnda cam siler, mendil satar.

6.. Metro istasyonu giriþlerinde kokoreç yapýp satar. Sakatat yasaðýný takmaz. Kolluk kuvvetlerinden koþarak kaçar. Kaçamazsa rüþvet vermeye çalýþýr.

7.. Lourvre müzesinde kapkaççýlýk yapar.

8.. Chapms Elises Bulvarý'nda düðün konvoyu yapar.

9.. Çeþitli alanlarda mafyalar oluþturur. Devlet arazilerini Türklere satar.

10.. Mafyadan aldýðý arazilere gecekondu yapar. Gecekondularda inek, koyun, tavuk ve kaz besler. Kurduðu mahalleyi kurtarýlmýþ bölge ilan eder.

11.. Yere tükürür. Kendini uyaran vatandaþý döver. Yakalandýðýnda ise polise sürekli "abi !" diye hitap eder.

12.. Galatasaray Avrupa kupalarýnda baþarý elde ettiðinde kutlama konvoyu yapar. Havaya ateþ açar ve birkaç Avrupa vatandaþý için "Kim vurduya" tur ayarlarlar.

13.. Sanki asýrlardýr oradaymýþ da diðerleri yeni gelmiþ ve kendisini rahatsýz ediyormuþ gibi davranýr.

14.. Bir fast food'da yanýndaki kýz arkadaþýna baktýðýndan þüphelendiði adamý döver.

15.. Yenebilecek her þeye içinde domuz eti oluðu þüphesiyle bakar.

16.. Avrupalý tüm kadýnlara þýrfýntý gözüyle bakar ve günde 25 kadýna sarkýntýlýk eder. Sonunda Avrupalý zannettiði bir Türk kýzýnýn aðabeylerinden dayak yer. Yaralarý iyileþtikten sonra ayný kýzla çýkmaya baþlar.

17.. Kýzlar bir Avrupalý ile evlenebilmek için kýrk takla atar. Babalarý izin vermeyince evden kaçar. Babalarý polisi arar. Kýz 18 yaþýndan büyük olduðu için polis babayý pek sallamaz. Baba kendi iþini kendi görmek ister ve herifin kardeþini öldürerek kan davasý çýkarmaya çalýþýr.

18.. Arabasýyla caddelerde turlarken Ýbo'nun kasetini yüksek sesle çalarak kýz tavlamaya çalýþýr.

19.. Evde bulgur pilavýyla beslenmeye çalýþýr ve tüm imkanlarýný bir Mercedes sahibi olmak için seferber eder.

20.. Türkiye'ye gelip geri dönerken bir minibüs dolusu besin maddesi götürür. Sucuk ve pastýrmalarý halk saðlýðýna aykýrýlýðý nedeniyle gümrükte terk eder. Terk etmeden önce iki saat süreyle arbede çýkarýr.

21.. Seyyar lahmacun sattýðý mahalleye servis yapan pizza daðýtýcýsýný döver. Olaya polis karýþýrsa baþka bir gün tüm aþiretiyle gelip pizza dükkanýný daðýtýr.

22.. Kurban bayramlarýnda kamuya ait yerlerde kurban keser. Kan gövdeyi götürür.

23.. "Yok caným abarttýn. Þu anda yurt dýþýnda olanlar bu saydýklarýnýn çoðunu yapmýyorlar ki" diye milletini savunanlar, o günler geldiðinde Türklerin Avrupa'da kanun, kitap dinlemeyecek kadar çoðunluk olacaðýný göz ardý ederler.

24.. Türkiye'nin nüfusu 16 milyona Ýstanbul'un nüfusu 1 milyona düþer. Refah seviyesi ve toplumsal kalite son haddine kadar yükselir. Kimse kimsenin malýna, namusuna yan gözle bakmaz. Türkiye'de kalmýþ olanlar, dini bayramlarda ve yaz tatillerinde Avrupa'ya kaçarak Türkiye'nin sakinleþmesini beklerler.

25.. Türkiye'de eðitim seviyesi %98 üniversite düzeyine yükselir. Ýþsizlik kalmaz. Ýþçi ithaline baþlanýlýr. Çevre kirliliði sýfýra düþer. Sanat ve kültür yurdun her köþesine yayýlýr. Arabesk sanatçýlarý iþ alanlarýný Avrupa'ya kaydýrýr. Turizm patlar.

26.. Ülkemiz temiz, sakin ve yaþanasý bir memleket olur. Siyasi tartýþmalar konuþma platformunda kalýr.

27.. Hayal gücü iyi çalýþan okuyucular bir bu kadar daha madde üretir.

Yaaa ! Dostlar . Ýþte böyle . Bundan sonra kimse "Biz Müslüman bir ülkeyiz; Avrupalýlar bu yüzden bizi AB'ne almýyorlar" ya da "Türkiye'de demokratikleþme saðlanamadý; onun için giremiyoruz AB'ne" savunmalarýný yapmasýn . Çünkü alakasý yok . Ýþte yukarýda sayýlan maddeler yüzünden giremiyoruz AB'ne. Onlar yeni bir Ýstanbul olmaktan korkuyorlar . Kendi milletini tanýmayan bazýlarý da hemen iþi siyasi ve dini nedenlere dayandýrýyorlar. "Yahu bir beceremediler þu AB'ne girmeyi" diye siyasetçileri suçluyorlar. Zavallý siyasetçi ne yapsýn. Eldeki malzeme bu. AB'ne girer miyiz, girmez miyiz bilinmez ama fýrsat bu fýrsat, Avrupalýlar Türkiye'deki bazý aksaklýklarý gidermek için türlü þartlar sürüyorlar ortaya. Devlet seviyesinde çözülmesi gerekenlere eyvallah. Elbet çözülür ama ya bireyler ? Yani yukarýda anlatýlanlar. Onu çözecek babayiðit ne Türkiye'de var ne Avrupa'da. Yoksa AB adam olana çocuk oyuncaðý ama biz adam olamadýk ki.
Puan Ver
 Toplam Puan  25  Ortalama  5.00
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007