Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Eðlence
 
Genel kültür bilgileri
 
Uso (Tanýmlanamayan Sualtý Cisimleri)
 Okunma  13465
 Herkes uçan daireleri duymuþtur. Ya tanýmlanamayan sualtý cisimlerini(Unidentified Submarine Objects)?
1970'lerin sonuna kadar görülen uçan daireler ile ilgili kayýtlarýn sayýsý on binlere ulaþmýþtýr. USO'lar ile ilgili raporlar, sayýlarýnýn aþaðý yukarý UFO'lar kadar çok olduðunu göstermektedir. Dünya'nýn %70'inden fazlasý sularla kaplýdýr. Teknik olarak bizden daha ileri canlýlar, burada insanlarýn gözünden uzak, çalýþmalarýný sürdürebilecekleri ideal yer bulmuþ olabilirler.
"....Sonra esrarengiz araç hiçbir uyarý yapmadan gemiye döndü, hýzlandýkça daha çok parladý ve geminin altýna dalýp okyanusun derinliklerine doðru hýzla gözden kayboldu.Naviero'nun subay ve mürettebatý anlaþýlmaz tanýmlanamayan sualtý cisimlerinden birine tanýk olmuþlardý.Daha sonra basýn toplantýsýnda gördüklerinin kesinlikle bir denizaltý veya balina olmadýðýný ve20 yýldýr denizde olduklarý halde daha önce hiç böyle bir þey görmediklerini söyledi.."

Puan Ver
 Toplam Puan  408  Ortalama  4.74
Fýkrayý Yazdýr
Ýkon Rehberi
Normal Ýçerik
Küfürlü Ýçerik
Belaltý Ýçerik
    BlueSash.NET© 2001-2007