Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 Astroloji
Burçlar ve Defolarý

KOÇ Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akýllý! Millete öðütler verip ukalâlýk taslar, önüne yemek koysan beðenmez. Allah düþmanlarýn baþýna vermesin...

BOÐA Sen ayrý bir panel konususun. Kafayý iþ yapmakla bozmuþsun, sanki dünyayý sen kurtaracaksýn! Ýnatçý mý inatçý, dik kafalý... Komünizm bitti kardeþim!

ÝKÝZLER Sen hýzlý ve pratik düþünebiliyorsun ama kendinden çok þey verip karþýndakinden az þey bekliyorsun, yani akýllý geçinme! Ayrýca çoðu þizofrenin de ikizler burcundan çýktýðý söyleniyor, bilgine...

YENGEÇ Sen sempatik ve baþkalarýnýn problemleriyle ilgilenir görünmeye çalýþan son derece yapmacýk birisin. Ama biz bu sahte þirinlik numaralarýný yemeyiz. Bu arada akýl hastanelerindekilerin %90'ýnm yengeç burcu olduðu söyleniyor. Haberin olsun!

ASLAN Sen kendini dünyanýn zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et. Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beðenmiþ zavallý aslan parçasý... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatýnýn geri kalanýný duvarý seyrederek geçir bakalým.

BAÞAK Sen pek aklý baþýnda otoriter biri olduðun için daðýnýklýðý sevmezsin deðil mi? Ama senin her tarafý didik didik kontrol etme huyundan millete fenalýk geldi! Gayet soðuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüþmesi yaparken uyuyakalabilen birinden baþka ne beklenir ki?

TERAZÝ Sen sanatçý ruhlu olduðun için apayrý saçma bir boyutta yaþýyorsun. Böyle aklý bir karýþ havada gezen adamýn iþ bulmasý pek muhtemel deðil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçý gibi "Kimse beni anlamadý!" diye çýldýrýrsýn, yarým aklýn da gider.

AKREP Sen hele sen! Tuhaflarýn içinde en tuhaf olan! içten pazarlýklý, kýskanç, ahlâk anlayýþý sýfýrýn altýnda! Çoðu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiðini duymuþ muydun?

YAY Sen herþeyin iyi tarafýný gören þen þakrak bir tipsin, kendini buna alýþtýrmýþsýn ne de olsa; yeteneksizliðini ve talihsizliðini baþka türlü örtemezsin deðil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat.

OÐLAK Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer iþgal eder ki! Þöyle bir etrafýna bak bakalým, hangi kayda deðer insanýn Oðlak burcundan çýktýðý görülmüþ?

KOVA Sen güya çok atak birisin ya, birþeyi elde etmek için her türlü yalaný söylüyorsun. Ama yalaný bile beceremiyorsun. Ayný hatalarý döne döne yapýyorsun, çünkü kafan almýyor. Ne sinirleniyorsun? Doðrularý söyleyince kabahat oluyor deðil mi?

BALIK Maþallah, senin hayal gücün pek geliþmiþtir. Devamlý FBI'dan, ClA'den birilerinin peþinde olduðunu düþüne düþüne sonunda kafayý yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baþ baþa kal, nasýlsa arkadaþlarýnýn arasýnda en ufak bir dikkat çeken tarafýn yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasýz bir tipsin iþte...

Bu yaz 379934 kez okundu.

 | nceki Yaz
Yazy Yazdr
    BlueSash.NET 2001-2007